torsdag den 7. august 2008

DLWRs 4. RALF HESSELSCHWERDT CLINIC

D. 6.-7. september 2008

Så er han her igen vores dygtige reiningtræner m.m., og vi ved jo der er rift om pladserne, når han står på programmet med sine specielle evner til at se, hvad hver enkelt rytter behøver, for at komme videre i sin og hestens udvikling. Patrick Capobianco en af vores mange dygtige ungdomsryttere og selv deltager på clinicen, har sin egen personlige opfattelse af Ralf som træner og Patrick fortæller:



” Ralf er en utrolig fornuftig træner, hans undervisning er effektiv og rigtig interessant. Hans afslappethed under træningen gør, at man selv får lært hesten de rigtige ting på en rolig og velafbalanceret måde, således at hesten lærer hurtigere. Samtidig er Ralf også en meget anerkendt dommer, og det kombineret med hans erfaring omkring træning af heste til bl.a. Reining og Western Riding gør at man får nogle meget effektive og præcise råd og tricks - således at træningen er så effektiv som mulig. Under hans vejledning tog det cirka 30 minutter at lære min unghest at skifte galop, hvilket jeg selv er meget imponeret over. Så hvis man søger en flink og rar træner med kapacitet til at få sig selv og sin hest helt til tops, så vil jeg anbefale Ralf Hesselschwerdt! ”



1 ENESTE PLADS TILBAGE


på vores 4. clinic med Ralf Hesselschwerdt den første weekend i september og der er plads til max. 8 ryttere. 7 har betalt, så hvis du vil være den 8-ende, er det vigtigt med indbetaling til DLWRs konto:


1551 3434348889.


Du kan melde dig til ved at henvende dig til Anette med navn og personlige oplysninger, men clinicgebyr og boks SKAL være betalt INDEN den 15. august. Husk at anføre hvad der er til Clinic og hvad der er til boks. Pris for Clinic kr. 1500.- Det er inkl. morgenmad og frokost begge dage. Der vil også være kage, hvis nogen melder sig til at bage den. Ingredienserne betaler klubben/clinicen.


Pris for dagsboks kr. 200.- for begge dage. Pris for boks hele weekenden kr. 400.-



Betingelser for deltagelse:


1. Man er først 100 % deltager på Clinicen når det fulde beløb er betalt.


2. Hvis man må melde afbud – uanset årsag, er pengene tabt, medmindre man selv finder en anden til at tage pladsen.


3. Hvis der er ledige pladser og klubben finder andre deltagere, kan man ved afbud kun regne med at få pengene tilbage, hvis clinicen er fyldt op på selve undervisningstidspunktet eller man som anført i punkt 2, SELV har fundet en afløser.




Meld dig til vores næstformand Anette på nedenstående e-mail. Skriv lige hvem du og hvorfra du kommer – af hensyn til holdsætningen.


Dagsprogram følger når vi nærmer os clinicen. Som annonceret holder vi 5. og 6. Ralf Clinic i oktober og november – mere herom senere.


Ralf er reining-specialist, men der er mange af os, som ikke er så rutinerede, som alligevel deltager på clinicen, fordi han også er en blændende træner i western grundridning. Han er tysker og måske derfor taler han et meget letforståeligt engelsk.



Tilmelding til:


Anette, næstform., Mobil: 29 66 91 61, e-mail: skovhuset-dekoration@mail.dk




Nina/DLWR/sekr.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar