torsdag den 11. september 2008

DLWR Klubmesterskab 2008

Lørdag den 11. oktober 2008


Brownhill Quarterhorses


Svinemosevej 10, Veksø.

Showet er åbent for alle, men det er kun Dreamlændere der kan blive klubmestre.Showet er DWF-godkendt og afholdes i henhold til DWF´s regelbog.Dommer: Marcus Bäcklund (S)


Ringsteward: Anne-Marie Hansen


Showmanager: Gitte Pedersen


Showsekretær: Rikke MadsenNRHA.DK klasser. Kontante pengepræmier i NRHA.DK-klasserne


Pengepræmier 1700 kr. fordelt i alle DWF-klasser.


Husk at medbringe hestens vaccinationskort.Der udnævnes en klubmester i følgende divisioner: Youth, Beginner, Amateur og Open, hvor den rytter med sammenlagt flest points bliver klubmester 2008.Tilmeldinger sendes til:


Rikke Madsen


Gunløgsgade 20, 5. sal, lejl. 5


2300 København s.


E-mail; rikke@alhambrapainthorses.dkEvt. spørgsmål kan rettes til Rikke 23 41 09 60.Sidste frist for tilmelding: onsdag den 1. oktober 2008.


Efteranmeldinger: +100%


Rabat (gælder ikke NRHA): kr. 70.- hhv. kr. 100.- ved flere end 4 klasserVi afholder som noget nyt, en open freestyle reining i år. Dog kun ved et minimum af 5 deltagere og vi ser helst at ryttere (og evt. heste) er udklædte. Bemærk, at denne klasse ikke er point-givende til klubmesterskabet.Showet er pointgivende i NRHA og DWF og der er kontante pengepræmier på dagen i alle klasser, inkl. NRHA-klasserne.Hent tilmelding i PDF-format HERHent tidsplan i PDF-format HERIngen kommentarer:

Send en kommentar