fredag den 21. november 2008

Nyhedsbrev nr. 7 fra Best in Western - november 2008

Kære kunder!

Allerede nu begynder vi at tænke på julegaver!GRATIS INDPAKNING AF JULEGAVER!Juletiden nærmer sig – og snart skal vi pakke gaver ind etc. Som noget nyt vil vi hos Best in Western gerne hjælpe dig, derfor har du nu mulighed via vor WEBSHOP, at bestille GRATIS indpakning af gaver og fremsendelse direkte til hvem du måtte ønske skal have gaven! Du skal blot huske at skrive modtagers navn og adresse samt TIL og FRA. Vi sender fakturaen til dig og lægger samtidig et byttemærke med gaven, som sikrer, at modtageren kan få gaven byttet frem til 31. december 2008! (Gaven kan ombyttes til anden ting fra vor butik eller til et tilgodebevis, men ombyttes selvfølgelig ikke til kontanter!)PARFUMERI VARER FRA ANNIE OAKLEY I USA!Som noget nyt har vi fået parfumevarer til mænd og kvinder fra det eneste parfumeri i USA – nemlig Annie Oakley. Selvfølgelig findes der mange amerikanske mærker, men det eneste parfumeri i USA er Annie Oakley. Der er tale om 2 serier til kvinder og 1 serie til mænd. Alle produkter er rene og uden tilsætningsstoffer – en god gaveide med en god historie! (Se alle dufte og de 3 serier på


www.bestinwestern.dk)GRATIS FRAGT TIL DANMARK; SVERIGE OG NORGE I RESTEN AF NOVEMBER!Husk! At i november måned betaler vi fragten på jeres bestillinger på vor webshop!20% INTRODUKTIONSRABAT PÅ TASKER FRA FOUR WINDS!Som et tilbud til dig som kunde giver vi i resten af november måned 20% introduktionsrabat på vor lækre tasker fra FOUR WINDS i Tucson, Arizona. Der er tale om håndlavede tasker med enten sølvconchos (håndslåede) eller med en stor Turkis påmonteret!50% PÅ ALT SHOWTØJSå hvor længe kan du vente? Vi giver 50% rabat på alt showtøj – bemærk vi har mere i butikken i Kvistgaard end du kan se på WEBSHOPPEN!INTRODUKTIONSTILBUD på LINEDANCE – DVD’er!Vor nye DVD’er fra USA med linedance på flere niveauer samt vor partylinedance-DVD og ikke mindst DVD’er med anden slags dans (salsa – tango – vals etc.) har vi til introduktionspris.


Hvis du er en Linedance Klub, som ønsker at sælge dem til jeres medlemmer så ring/skriv for specielt tilbud (30 53 11 61 eller pw@bestinwestern.dkJULEHYGGE i BEST IN WESTERN I KVISTGAARD!Husk vi holder JULEHYGGE i butikken lørdag den 6. december 12.00 – 16.00 (med julegløgg & æbleskiver samt en række rigtig gode tilbud.
Med venlig hilsenAnnette & Poul Wienecke


Best in WesternIngen kommentarer:

Send en kommentar