onsdag den 31. december 2008

Nyhedsbrev fra ApHC Danmark Dec/Jan 2008/09

Kære alle sammen.

Som bekendt har vi i Appaloosaforeningen valgt en ny bestyrelse


på sidste generalforsamling. Den består nu af:Jeanette Simonsen, Præsident jeanette@mrdizzy.dk


Bettina Lidström, Kasserer bli@c.dk


Dorte Larsen, Sekretær dorte@twobarrel.dkVi har efter generalforsamlingen afholdt bestyrelsesmøde og vil gerne her, informere om nogle af vores tanker og planer for det nye år.Som debatteret og konkluderet på generalforsamlingen, er vi ikke i stand til at afholde et godkendt Appaloosashow i 2009, men forventer at være på banen igen med det i 2010.2009 vil vi gerne bruge til at afholde andre arrangementer såsom clinics, fællesture og træningsklasser, formentlig ved at koble os på et klubstævne. Derudover skulle 2009 gerne give os et solidt økonomisk fundament, som vil gøre det muligt at afholde egne stævner i fremtiden.Foreløbig har vi en 2-dages clinic på plads med Brian Kronborg som træner. Den vil blive afholdt på Benjaco Ranch, formentlig i slutningen af april. Endelig dato følger senere.


Brian vil for de fleste være kendt som kvægtræner, men han underviser selvfølgelig også i grundridning, reining mm. Der vil forhåbentlig blive mulighed for at lege lidt med Bjarne og Mimis kvæg, for dem der er interesserede.


Pris for 2 dages træning og forplejning for rytterne, vil blive 1000 kr. Men da vi meget gerne vil lokke jyderne med også, har vi besluttet at refundere broafgiften.


Brian sponsorerer sin træning og Benjaco Ranch sponsorerer faciliteterne. På forhånd stort tak for det!Derudover forhandler vi med 2 andre trænerne omkring 1dages clinics, med vægt på halter, pleasure og hunter. Mere derom senere.Helt snydt for Appaloosastævner bliver vi dog alligevel ikke, idet den Svenske Appaloosaforening forventer at afholde Skandinavisk Mesterskab 1.-2. Aug. 2009.Pt. bruger vi de fleste af vores kræfter på at få en ny hjemmeside op at stå . Grundskabelonen er på plads og der arbejdes på detaljerne. Målet er at skabe en flot, præsentabel og dynamisk hjemmeside. Programmeringen er sponsoreret og udføres af Johan Ohrt, Two Barrel Ranch.Med årsskiftet følger også kontingentindbetaling. Kontingentet blev på generalforsamlingen sat til 300kr pr aktivt medlem.


Dette medlemskab includerer selvfølgelig medlemskab af DWF.


Derudover indfører vi nu muligheden for at blive støttemedlem til en pris af 100kr pr år. Som støttemedlem vil man modtage nyheder og have ret til gratis at få salgs/hingsteannoncer på hjemmesiden.Årskontingentet skal indbetales på konto nr. 4900 16605573


Husk at anføre indbetalers navn.


Sidste rettidige indbetaling er d. 1. marts 2009.Har du/I gode idéer, inputs, sponsorforslag, spørgsmål mm, så kom endelig på banen, vi vil glæde os til at høre fra jer :o)Til slut vil vi i den nye bestyrelse gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak mod Bjarne, Mimi og Inge. Tusind tak for det store arbejde I har lagt i foreningen! Vi i den nye bestyrelse vil gøre vores bedste for at løfte arven :o)
Hilsen fra


Jeanette, Bettina og DorteIngen kommentarer:

Send en kommentar