onsdag den 21. januar 2009

Clinic med Todd Martin 2009 hos Jonna McCabe i Brædstrup.

Ja jeg og min pruhest Keno, var nogle af de heldige der blev tilbudt en plads på et clinc med Todd Martin "himself" (www.Toddmartin.net).

Skal sige at han er en af stjernerne from over there..Og Keno er hentet hjem over fra ham i 2007.Så Torsdag d. 1 jan. Drog jeg af sted mod Cowhouse (Give) for jeg skulle have pakket bil og traileren, så jeg kunne komme til brædstrup med Keno.


Til en glædelig overraskelse havde min trofaste staldbabes pakket alt hø og foder, så nu var det bare udstyr og hesten der manglede..Jeg ankom til Brædstrup med min lille dreng og fik ham installeret i en boks..Fik en lille snak med Jonna der har stedet hvor det skulle foregå..


Skal lige siges at Todd og Jonna er gamle venner.Fredag d 2 jan. Skulle Jonna hente Todd ved flyveren om formiddagen og så skulle de ride heste…Vi havde på forhånd aftalt at de skulle ride Keno om fredagen og mandagen..


Så fredag eftermiddag kørte mine piger og jeg en tur derhen ikke mindst for at kikke til drengen..


Jonna ringede senere den aften og gav mig min første ridetid til om lørdagen..

Lørdag d 3 jan..ringede uret kl. 05.45 uha det var tidligt men jeg glædede mig rigtig meget…Så af sted det gik mod Brædstrup..


Jeg ankom i stalden gik direkte ind til Keno og sagde godmorgen. I det samme kom min team makker og kikkede, fandt så ud af at vi skulle ride sammen hos Todd. Klokken blev hen af otte og vi begyndte at gøre hestene klar til kl halv ni..


Så var vi klar og spændte da vi kom i ridehuset, og jeg tror Todd var lige så spændt på at møde os..Vi fik en snak om hvad vi skulle øve og hvordan vi skulle gøre f.eks. hvis hesten går og taber skulderen ind el ud af volten..


Det var simpel hen bare kanon det undervisning..Efter 5 kvarter kom det næste hold på banen, og vi kunne så på sidelinen og suge til os..Omkring kl 14.30 blev det vores tur igen, der skulle jeg f.eks. øve stops


Det vil sige at jeg kommer ridende ned af midterlinen og skal udføre et stop hvor jeg sætter mine ben fremad i bøjlerne og siger WOW, så skal hesten stoppe med r…. glidende ind under sig(faktisk sætte sige på r….og kure) det er ikke nemt..Så jeg fik hurtigt nok og koncentrere mig om både ride fremad løfte hånden med tøjlen i (rider i stangbid med en hånd) huske at få benene frem og skulle sige WOW, og ikke nok med det gjorde min venstre hånd noget med at sige vinke ligesom om jeg kørte på cykel og skulle stoppe..det havde vi nu det vældig sjovt med..

Lørdag aften tog vi alle sammen på pejsegården i Brædstrup for at spise aftensmad.. Derefter tog vi hjem, jeg var heldig at jeg ikke skulle køre hjem for der var faldet en del islag, så overnatning foregik hos min teammakker og hendes familie..Søndag d 4 jan var kl. 6 om morgen da vi stod op. Vi spiste lidt morgenmad og drog af sted igen..Begge mine ridt denne dag foregik med stop øvelser igen plus lidt spinns træning.. Så omkring kl. 17 sluttede min dag dernede og jeg vendte næsen hjemad, dog uden hest da han skulle blive der til mandag så Todd kunne ride ham..


Så jeg havde aftalt med et par gode staldbabes at de hentede ham mandag eftermiddag..

Her er et par link f.eks. til Jonna www.McCabe.dk


www.123hjemmeside.dk/cowhouse det er der jeg og Keno hører til.Ingen kommentarer:

Send en kommentar