mandag den 16. februar 2009

Afterwork Cowboys og Cowgirls®

Til alle Afterwork Cowboys-/-girls®: Sammenlignet med os er “HERRETUR” et pony ride.

Long View Horseback Riding arrangerer 2-dages grænseoverskridende rideture (så husk pas) med arbejde på en kvæg ranch. Deltag i et rigtigt Cattle roundup med op til 300 stk. Angus kvæg. Her er branding, sorting, lasso arbejde mm.

Under overskriften ”Afterwork Cowboys og Cowgirls®” tilbyder Long View Horseback Riding [LVHR] dig, som gerne vil prøve at ride med kvæg og opleve en rigtig ranchstemning, nu en oplevelse for livet, lev dine cowboy/-girls drømme ud for et par dage. Deltag i LVHR’s Cattle round up, og du vil få muligheden for at afprøve dine evner mht. arbejde med heste og kvæg gennem teori og praksis.Der afvikles mindre konkurrencer samt Lasso arbejde. I de tilfælde, hvor der skal indfanges kalve for øremærkning m.m. får du mulighed for at afprøve dine færdigheder.Prøv et 2 dages ridt med LVHR’s Quarter- og Paint horses klik ind på www.longview.dk ”afterwork cowboys” og læs mere.

Bemærk følgende: Deltagerantal max. 6 prs. Hestene fra LVHR har alle tilladelse til at ride over grænsen, men hvis du ønsker at deltage med egen hest, skal den før deltagelse have et sundheds-certifikat udstedt af kredsdyrlægen samt være i besiddelse af et hestepas.
Michael Boesen


Long View Horseback riding


“Ride’m horses and We’ll make your dreams come true”Ingen kommentarer:

Send en kommentar