lørdag den 21. februar 2009

DLWRs 8. RALF HESSELSCHWERDT CLINIC 14.-15. marts 2009

Så er han her igen, vores behagelige og kompetente reining- og allroundtræner Ralf,


og mange af os glæder os til nok en weekend med kvalificeret undervisning også tilhørerne,


som dukker op hver gang.

På vores 8. clinic med Ralf Hesselschwerdt i marts 2009


er der endnu et par pladser ledige til ryttere/heste.


Hvis et par stykker af Jer skulle have lyst til at deltage på en af DLWRS hyggelige clinics kan I melde Jer til vores kasserer, og iflg. aftale med hende at betale til DLWRS konto. Tilskuere er gratis, de plejer at bidrage til den behagelige stemning.DLWR KONTO 1551 3434348889Klubbens fremmeste reiningryttere er trofaste deltagere når Ralf bliver booket de 3-4 gange om året, vi efterhånden har tradition for, og der er virkelig noget at se og høre, når Ralf på sin rolige måde roser og tilretteviser. Ryttere der har andre ønsker til træningen end reining, bliver nøje udspurgt om deres mål og ønsker. Ralf vurderer såvel hest som rytter, og tilrettelægger så undervisningen efter rytterens ønsker og ekvipagens formåen.Du kan melde dig til de få ledige pladser på vores RALF-Clinic ved at henvende dig til vores kasserer Britta med navn og adresse. Clinicgebyr og boks SKAL være betalt den 5. marts. Husk at anføre hvad der er til Clinic, og hvad der er til boks.


Pris for Clinic kr. 1500.- Det er inkl. morgenmad og frokost begge dage.


Pris for boks hele weekenden kr. 400.- fredag aften til søndag.DLWR har ganske fine faciliteter hos Brown Hill i Veksø, der er et dejligt lyst ridehus – og fine tilskuerpladser, der er fri kaffe og te i rytterstuen og tilskuere kan ved forudgående tilmelding købe sig til morgenmad og frokost til en rimelig penge.Meld dig til vores regnskabschef på nedenstående e-mail. Skriv lige hvem du er, og hvorfra du kommer geografisk – af hensyn til holdsætningen. Det er ikke sikkert, det er Britta der kommer til at stå for clinicen, men så har hun styr på pengene og tilmeldingerne.Dagsprogram og holdsætning følger når vi nærmer os clinicen. I kan risikere at nogen af os skal ride tidligt lørdag/eller søndag, det er ikke sikkert endnu, men vi har været nødt til at booke et tidligere fly til Ralf, og det betyder at vi slutter tidligere søndag end vi plejer. Deltagere på Clinicen får naturligvis præcis besked i rimelig tid.Ralf er reining-specialist, men der er mange af os, som ikke er så rutinerede, som alligevel deltager på hans clinics, fordi han også er en blændende træner i western grundridning. Han er tysker og måske derfor taler han et meget letforståeligt engelsk.Britta krasserer, E-Mail: spritta@mail.dk
Vel mødt Nina/DLWRBetingelser for deltagelse:


1. Man er først 100 % deltager på Clinicen når det fulde beløb er betalt.


2. Hvis man må melde afbud – uanset årsag, er pengene tabt, medmindre man selv finder en anden til at tage pladsen.


3. Hvis der er ledige pladser og klubben finder andre deltagere, kan man ved afbud kun regne med at få pengene tilbage, hvis clinicen er fyldt op på selve undervisningstidspunktet eller man som anført i punkt 2, SELV har fundet en afløser.Ingen kommentarer:

Send en kommentar