torsdag den 30. april 2009

Horsemanshipskolen holder åben stald

Lørdag den 9. Maj kl. 12.30 – 16.30 åbner Horsemanshipskolen, dørene til en hyggelig dag med aktiviteter for hesteinteresserede i alle aldre.

Arrangementet afholdes på Skovlyvej 2, 8300 Odder.Der vil hele dagen blive vist indslag af forskellig tema, med instruktørerne, elever, og showtruppen Equidancers som aktører. Ligeledes vil der være aktive stande med bl.a. ”Hestens Sadelmager” ved Kit Hansen, ”Hovfokus” ved Søren Høper, og ”Hestetandpleje” ved Glenn Espensen.Siden sidste år, har Horsemanshipskolen været i stor udvikling, bl.a. er der flyttet faciliteter til lejet stald hos Haldsgård hestepension i Fensholt, hvor der nu drives kursus virksomhed og tilbydes forskellige former for undervisning.

Horsemanshipskolen startede oprindeligt som rideskole med undervisningsheste og målgruppe blandt børn og voksne som ønskede ugentlige lektioner. Tabita Cramers har over det sidste år startet samarbejde med Helle Knudsen, og de to har sammen udviklet Horsemanshipskolens koncept til mere målrette at tilbyde kurser og træning af heste, samt enkelt undervisning dog nu med egne hest.I al træning og undervisning fokuseres der på at opnå lethed og blødhed mellem hest og rytter, og især at skabe forståelse for hestens væsen og hvordan der kan opnås optimal indlæring og succes, ved en varieret træning, på tværs af ride discipliner og niveau. Horsemanshipskolens mål er at nå ud til en bred skare og formidle en omgang med heste, som kan tiltale både konkurrence- og hyggeryttere, i alle aldre.

Så kom og vær med til en hyggelig dag, kig ind af stalddøren, mød hestene, bliv inspireret, og få en snak med Horsemanshipskolens instruktører.Der kan købes drikkevarer og mundgodt på dagen.Der kan læses mere på www.horsemanshipskolen.dkVed spørgsmål kontakt Helle Knudsen mob. 4052 3956Ingen kommentarer:

Send en kommentar