fredag den 8. maj 2009

Naturhov Seminar/Kursus

5.-7. juni 2009

vedArne Haugaard, NaturhovEn unik mulighed


for at lære om Barfodsprincippet, naturhov trimming og hvad det betyder for hestens bevægeapparat og velfærd i øvrigt. Arne er blevet kendt på sine højhastighedsoptagelser og analyser omkring hovnedslag med og uden sko.Den 5.-7. juni 2009 afholder vi et basis trim kursus med Arne Haugaard fra Naturhov www.naturhov.dk Hvis der er interesse for det, vil det efterfølgende være muligt med et to-dages avanceret trim kursus i 12.-13. juliAlle tre dage er "hele" dage, ca. kl 9-17!Kurset starter fredag den 5. juni med en forelæsningsdag som alle, der er interesseret i at lære om barfodsprincippet, naturhov trimming og hvad det betyder for hestens bevægeapparat og velfærd i øvrigt, kan deltage i. (Forelæsningen er obligatorisk for trimmerne, og er inkluderet i prisen.)Der vil blandt andet blive vist højhastighedsoptagelser af hove med beslag versus ikke skoede hove samt optagelser af Bent Branderup der rider/arbejder med sine heste, som er barfodet.


Forelæsningen strækker sig over hele dagen og der er i prisen inkluderet formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.Lørdag og søndag afholdes den praktiske del, som kun er for trimmere. Her får du udleveret "underben" (ægte), som du vurderer og trimmer. Efter kurset vil du være i besiddelse af den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at vedligeholde en sund og korrekt trimmet hov.


Der er i prisen inkluderet formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe begge dage.


Pris pr person dkr 2.750 ved 12 personer (hvis kurset ikke bliver fuldtegnet, men eventuelt kan gennemføres mod en merpris pr person, vil I bliver kontaktet)Værktøj kan købes hos Naturhov


Hvis du allerede har noget af værktøjet kan du naturligvis medbringe det, bruge det og sammenligne med det værktøj Arne har designet.


Hvis du ikke har værktøj i forvejen vil jeg anbefale dig at vente og så købe det i forbindelse med kurset.Knivene koster 235 Kr/stk og man bør have en højre og en venstre. Raspen koster 175 Kr/stk. Håndtag til rasp ca. 75 Kr/stk
Mange hilsner fra


LeneIngen kommentarer:

Send en kommentar