onsdag den 19. august 2009

RALF HESSELSCHWERDT CLINIC

Den. 24. - 25. oktober 2009

Kære Dreamlændere og alle jer andre :o)Endnu en gang er det lykkedes os at lokke Ralf på besøg. Ralf er en meget anerkendt dommer og har mange års erfaring som træner, på bagen. Vi er af mange blevet opfordret os til at booke ham igen. Der er plads til 8 ryttere på clinicen


Clinicen afholdes på Brown Hill, Svinemosevej 10 3670 VeksøPrisen for clinicen er 1500 kr. og inkluderer frokost begge dage.


Boks for hele weekenden koster 400 kr. dagsboks 200 kr. Du kan ankomme fredag aften efter 19, uden ekstra beregning.


Skulle nogen have lyst til at bage en kage og medbringe, dækker vi gerne udgifter til ingredienserne.Tilmelding skal ske til vores kasserer Britta på mail: spritta@mail.dk


Betaling overføres til DLWR konto 1551 3434348889. Din tilmelding er først gældende når vi har modtaget betalingen.Vil glæder os til at se jer til en lærerig weekend, på heste- eller stoleryg :o) alle er velkomne med eller uden hest.
Sommerlige hilsner fra


DLWR/Rikke – sekretærBetingelser for deltagelse:


1. Man er først 100% deltager på Clinicen når det fulde beløb er betalt.


2. Hvis man må melde afbud – uanset årsag, er pengene tabt, medmindre man selv finder en anden, til at tage pladsen.


3. Hvis der er ledige pladser og klubben finder andre deltagere, kan man ved afbud kun regne med at få pengene tilbage, hvis clinicen er fyldt op på selve undervisningstidspunktet eller man som anført i punkt 2, SELV har fundet en afløser.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar