tirsdag den 23. marts 2010

Western Horseman åbner 1. April på nye hænder

1990 var året hvor Lis og jeg første gang traf Conny Nielsen, vi var netop vendt hjem fra USA hvor vi havde boet nogle år, vi havde ikke været hjemme i mere end nogle få dage da vi så en lille plakat i København hvor der stod ”WESTERN SHOW” i Gilleleje, vi tog af sted og det blev vores første møde med den danske ”western verden” men det blev også vores første møde med Conny, et møde som blev til et stærkt professionelt partnerskab og et ubrydeligt venskab.

Conny sikre sans for kvalitet og branchekendskab har været med til at præge vores vareindkøb fra første færd og hun  er et menneske med ildhu, intensitet, engagement og en stor professionalisme som jeg har kunnet bruge og haft stor glæde af igennem vores mangeårige samarbejde.
 Western Horseman er nu overtaget af Conny og det er med den største glæde og fornøjelse at dette er sket, Conny og hendes mand Erling har købt ny ejendom hvor bl.a. butikken med garanti også vil blomstre og jeg vil på vores vegne ønske dem begge alt det bedste.

Med stor hilsen
John Jørgensen

  

Nej det er ikke Aprilsnar!
Vores nye forretning åbner med hovedsæde lige uden for Nykøbing Falster i Frejlev, Kettingevej 120
Varesortiment vil fremover være sadler og ridetilbehør i bedste kvalitet. Vi får oprettet en hjemmeside, hvor varerne kan bestilles on line, men ideen er den personlige betjening som vi bl.a. klarer via 2 eller flere ugentlige vareture på Sjælland og Sydhavsøerne.
Jeg har gennem årerne haft en stor kontakt til forretningens kunder og håber at kunne bibeholde denne kontakt på bedste vis.

Lørdag og søndag i St. Bededagsferien holder vi Åbent Hus ml. 10-17 med stort Åbningsudsalg med masser af spændende tilbud..
Herom nærmere!

Jeg vil gerne her sige tak til John Jørgensen og Lis Jacobsen for det mangeårige gode samarbejde og håber at vi her på stedet kan have en forretning, med både den gode ånd og bibeholdelse af den gode kvalitet!

Som nye samarbejdspartnere har vi fået Western Outfitter i Randers. Vi glæder os til dette samarbejde, hvor vi sammen kan udvikle og forsyne det danske westernmarked.

Conny Mearlyn Nielsen

1 kommentar:

 1. Ihhhhh åhhhhh altså.... det var da bare en af de bedste nyheder jeg længe har læst.

  Hjertlig tillykke dejlige Fru Nelle. Ingen kan nok råde og betjene alle os andre i lille DK, end du.

  Jeg glæder mig til at komme på besøg nu hvor vi "næsten" er blevet naboer :o)

  Knus og tillykke
  Lilian

  SvarSlet