søndag den 4. april 2010

Åbent Hus hos EC-N Western Horseman!

D. 1/5-2010 holder vi Åbent Hus fra kl. 10 - 18
Adressen er: Kettingevej 120, Frejlev 4892 Kettinge, hvor forretningen byder på et væld af gode åbningstilbud. Bl.a. holder vi ophørsudsalg i jakker, skovmandskjorter oma tøj, som vi ikke påtænker at føre mere. Men også på udstyrssiden vil der være mange rigtigt spændende tilbud og der vil være mulighed for at se det store varesortiment, som vi sammen med Western Outfitter fører fremover.

Ligeledes vil der være en stor udstilling af vores specielt udvalgte sadelmærke Reinsman, der egentlig har sin rod i Circle Y produktionen, idet nogle af de bedste medarbejdere herfra, i sin tid valgte at starte for sig selv.
Reinsman sadlen byder på toplæderkvalitet og et ideelt bomprogram, der tilgodeser både Hest og Rytter i de discipliner som har brug for specielle sadler.

Kl. 11 og kl. 15 går der en flok westernryttere på banen og rider deres heste på uformel vis, så også vores nye gæster kan se et udsnit af westernridningens mange facetter. Rytterne har tid til at snakke med folk om lokale træningsmuligheder oma.

Vi byder på lidt drikkelse, lidt til maven og masser af hygge og godt humør..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar