onsdag den 8. september 2010

Oplev landets bedste westernryttere

Den danske Quarter Horse Association afholder i dagene 9.-12.september DM i westernridning for Quarterheste på Ikast Ridecenter. De mange startende ekvipager konkurrerer i mange forskellige klasser fyldt med show, spænding og intensitet.

Westernridning er en lille sportsgren herhjemme og det er de færreste, som nogensinde har set den flotte og spændende sportsgren live. Det bliver der dog rig mulighed for i dagene 9.-12.september, hvor landets dygtigste ryttere dyster om DM-titler på Ikast Ridecenter.

Store pengepræmier
Det vil blandt andet være muligt at opleve nogle af de bedste avlere og deres avlsheste torsdag morgen og formiddag, mens der skrues gevaldigt op for spændingen torsdag aften. Her kæmpes der om de store pengepræmier, og i år er der hele 70.000 kroner i puljen.

Udklædning og musik
Der bliver fire dage med spændende konkurrencer og flotte shows. Netop showet er i fokus lørdag aften, hvor deltagerne blandt andet kæmper i Freestyle Reining. Her er de iklædt fantasifulde og flotte kostumer, mens de til tonerne fra musik de selv har valgt, rider et program de selv har sammensat.

Der bliver med andre ord fuld knald på Ikast Ridecenter i dagene den 9.-12.september, hvor man kan se nogle af landets bedste ryttere og heste i aktion. Det hele begynder torsdag den 9.september klokken 8.00 og slutter søndag med publikums favoritdisciplin ko events.


For mere information om DM i westernridning læs mere på: www.dkqha.dk
Eller kontakt Camilla Aarenstrup – camilla_aarenstrup@hotmail.com
Pressen er mere end velkommen alle dage, og der vil være mulighed for at tage nogle rigtig flotte billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar