torsdag den 17. februar 2011

DWF Nyhedsbrev nr. 1-2011

2011 er godt i gang. I bestyrelsen er arbejdet også godt i gang. Siden Repræsentantskabsmødet har bestyrelsen og udvalgene holdt adskillige møder. På bestyrelsens første møde, blev bestyrelsen konstitueret, og der blev nedsat flere udvalg. Bestyrelsen bekræftede overfor Sportsudvalget, at den linje det blev vedtaget i 2010, skulle fortsættes.
Ingen skal være i tvivl om, at også 2011 bliver et vanskelig år for Dansk westernridning. DWF vil helt sikkert ikke være undtagelsen. Men vi har i bestyrelsen smøget ærmerne op, og er gået i gang med at løse opgaverne.
Ny hjemmeside, regelbogen 2011, rytterlicens, point- og resultatlister, samt High Point certifikater, er bare nogle af de opgaver, bestyrelse og udvalg arbejder med.

Ny hjemmeside
I Dansk Western Forening er vi stolt over, at kunne præsenterer vores nye og forbedrede internet portal.
Vi har gennem længere tid haft et stort ønske om, at få opdateret vores hjemmeside. Både med indhold og design. Desværre måtte vi erkende, at det gamle system ikke gav os den fleksibilitet, som vi ønskede os. Derfor tog vi sidste efterår en beslutning om, at påbegynde arbejdet med opbygningen af en portal helt fra bunden.
Der skal lyde en stor tak til Allan Moeslund, der har hjulpet os godt i gang, og fortsat er med på udviklingen.
Vi håber i kan lide det nye design. Alt er stadig helt nyt, så der er selvsagt masser af plads til forbedringer. Men vi synes selv, at vi har fået et rigtig godt udgangspunkt. De største ændringer ligger imidlertid ikke i det der umiddelbart kan ses. Det der fremover vil gøre den største forskel er, at vi nu har et meget fleksibelt system, hvor det er let at indsætte og rette indholdt. Derfor forventer vi også, at vi fremover vil have meget bedre mulighed for, at få en levende portal til glæde for alle vores medlemmer.

Regelbogen 2011
Regelbogen for 2011 er lige rundt om hjørnet. Denne vil blive lagt ud på den nye DWF portal, der er nu er på nettet. www.dwf.dk
Engentlig kunne vi blive ved og ved, men gå ind på hjemmesiden, og se selv.


De venligste hilsner

På bestyrelsens vegne
Lars Toftdahl, Formand
Dansk Western ForeningIngen kommentarer:

Send en kommentar