søndag den 6. marts 2011

Nyhedsbrev - NRHA.dk

Kære Westernklub. 

Du har måske ikke hørt så meget om os endnu, men det vil vi i så fald gerne rette op på.

National Reining Horse Association, Denmark, i daglig tale: NRHA.DK

NRHA.DK er affiliate af den amerikanske forening. Den danske afdelings fornemste opgave er at fremme sporten i DK, især for de helt grønne reining ryttere, idet det i forhold til den amerikanske afdeling, er lidt nemme-re at komme i gang med reining, når man har en lokal afdeling, der altid er parat til at hjælpe og give råd og vejledning.

Du er velkommen til at kontakte undertegnede eller et af de øvrige medlemmer af bestyrelsen, hvis du vil vide mere. (Se venligst hjemmesiden for de øvriges kontaktoplysninger.)

Desuden er NRHA åben for alle typer af heste og ponyer, vi er ingen race-forening, alle kan være med og intet stævne er for småt, vi ønsker at ALLE skal kunne ride reining.

Vi har på hjemmesiden en showmappe med alt relevant materiale, der nemt kan downloades, som stævnearrangøren skal bruge til at afholde NRHA.DK klasser.

NRHA.dk søger for opdaterede ”standings”.
På NRHA.dk’s hjemmeside vil man hele tiden kunne følge med i, hvem der har den nuværende højeste pointscore. Vi rider altid om pengepræmier, så en del af indskuddet udbetales til rytterne og de fleste ryttere synes det er sjovt, at vinde præmiepenge. Årligt uddeles der fx bæltespænder og dækkener til rytterne med højeste pengepræmier i løbet af året -Year End Award - inden for hver kategori ved generalforsamlingen.

Ligeledes vil det være muligt at følge med i, hvor og hvornår der næste gang afholdes NRHA.dk klasser.

På NRHA.DK hjemmesiden kan du læse mere om reining og finde informa-tion om foreningen. www.NRHA.dk


På bestyrelses vegne

Næstformand Annette Midtgaard (mobil 2212 2224)

Mail: doc@quarter-horse.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar