torsdag den 7. april 2011

Western Weekend i Nordlige Vendsyssel

Bugtens Buckaroos inviterer til en western weekend med fokus på hygge, samvær, og tur ridning, i den nordligste del af Jylland fra den 13. til den 15. Maj. Højdepunktet i weekenden er en fælles ridetur den 14. Maj, arrangeret i samarbejde med DKQHA.

Turen foregår på de lokale ride ruter igennem en del forskellige terræner, oplev klitplantagen, hede, og strand fra hesteryg. Der bliver også udsigt til den meget kendte Råbjerg Mile.

Turen er åben for alle ryttere. Bemærk medlemmer af DKQHA får rabat. Turen varer ca. 5 timer, og vil primært foregå i skridt og jog. For dem der har lyst er der mulighed for en galop tur på stranden. Ryttere som deltager i AQHAs "Horseback Riding Program" kan optjene dobbelt timer for denne ride event.

Udover den fælles tur, holdes der en lille fest lørdag aften med helstegt pattegris og tilbehør. Weekenden starter fredag aften med suppe til dem som har lyst samt hygge omkring bålet.

Der er mulighed for camping og opsætning af paddock på pladsen, som er ca. 20 km fra Skagen. Man kan ride direkte fra pladsen til stranden, eller til Ålbæk Klitplantage der med sit store udvalg af ridestier og forbindelser til stier går helt til Tversted eller Skagen.
Udover den fælles tur, kan stierne frit benyttes hele weekenden, dog skal de almindelig regler fra Skov og Natur styrelsen overholdes!
Der vil også være opsat nogle trænings muligheder og udfordringer på pladsen.

Værten til arrangementet er Farm Fun, som har rigelig med dyr og forlystelser. Dette gør arrangementet specialt velegnet til hele familien, da der er rigelig at lave for børnene. Farm Fun laver også en del ekstra sjov og lege i Western stil i forbindelse med weekenden.

Der åbnes for tilmelding til weekenden den 8. april. Antallet af deltager på turen er begrænset, men der er god plads til både ryttere og ikke ryttere til den resterende del af arrangementet. Det er også mulig at forlænge opholdet for dem som ønsker.

Vi håber på at dette arrangement vil være den første af mange heroppe.
Priser og tilmeldnings oplysninger findes på
www.farmfun.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar