søndag den 1. maj 2011

DLWR udbyder årets første clinic!

Tid: 14 – 15 maj.
Adresse: Brown Hill, Svinemosevej 10, 3670 Veksø

BASISTRÆNING OG SHOWTRÆNING – Clinic v. Jette Nimand.

Clinicen er primært rettet mod begyndere og let øvede western-ryttere. Alle er dog velkommen og der undervises individuelt, på det niveau den enkelte ekvipage befinder sig. Vi vil arbejde med elementære øvelser omkring flex og muskelopbygning af hesten, samt generel ”opdragelse” af heste og indsigt i hestens psyke.

Vi vil også fokusere på korrekt rytter-opstilling, ud fra anatomisk korrekthed.

Til de som måtte ønske, tilbyder vi lidt basis-træning og indsættelse i regler og kutymer, til de som tænker på at ville starte deres heste til western-shows.

Clinicen er grundlæggende tænkt som en ride-clinic, men skulle der være behov for delvis, eller fuldt arbejde fra jorden, kan det også lade sig gøre.

Der vil være plads til max. 8 deltagere. Først til mølle princip.

Tilmelding: dlwr@ymail.com

Tilmelding er gældende, når beløbet er indbetalt og registreret på vores konto. Kontonummer bliver tilsendt ved tilmelding på mailen.
Tilbagebetaling af beløb ved evt. aflysning, kan kun finde sted, hvis en anden deltager kan indtage pladsen.

Pris:
Medlemmer: 600 kr
Ikke-medlemmer: 1.000 kr (Man kan melde sig ind i klubben og derved spare kr. 400,-!)
Evt. boks, á kr. 200,- pr. dag.
Pris inklusiv frokost begge dage. Vi starter kl. 10.00 lørdag i ridehuset, med alle heste.

Om Jette Nimand:
Jette har arbejdet hele livet med heste og har gennem en årrække været fuldtidsbeskæftiget som western-træner, i ind- og udland. De senere år, har Jette valgt at drosle ned omkring den professionelle del af hestelivet, da hendes oplevelse af denne scene er at der meget nemt kan gå inflation i præstation. Dog arbejder hun stadig på et semiprofessionelt plan. Hun har gennem de seneste år, bl.a. været inspireret af den spanske dressur, vacqueraformen og andet. Dog bløder hendes hjerte stadig for western og mener at det er en fin indfaldsvinkel til en bedre hesteforståelse og i sin grundform, mere forstandig biomekanisk korrekthed.

Jette opleves af de fleste som et pædagogisk mennesker, der har god indleven i den enkelte ekvipage og dermed kan hjælpe dem videre, på en positiv måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar