tirsdag den 10. maj 2011

Invitation til kvægclinic med Ute Holm

Dato: 4. – 5. juli 2011
Sted: Højbo Ranch, Dalmosevej 1, 4632 Bjæverskov
Pris inkl. boks: ApHCDK medlemmer: 1600,-
Ikke medlemmer: 2000,-

Appaloosa Horse Club Denmark inviterer til clinic med Ute Holm. Ute Holm er en af de mest succesfulde og kendte profesionelle trænere i Europa. Ute Holm er gentagne gange blevet tysk og europæisk mester i forskellige westerndiscipliner og har også en titel som world champion i team cutting. Hendes fokus ligger på kvægridning, især på cutting, reined cowhorse og ranch horse versality. Hun er også uddannet dommer i NCHA og NRCHA og kender derved også den anden side af sporten. For flere informationer om Ute Holm se www.uteholm.de

 Clinic med Ute Holm er åben for alle. Der undervises i basis uden kvæg, i ridning med kvæg og cutting samt evt. andet efter ønske. Både nye og erfarne ryttere er velkomne. Utes undervisning er meget let forståelig og bliver tilpasset det niveau hesten og rytteren er på.

Undervisning vil foregå på engelsk, der er dog mulighed for tolkning til dansk.

Prisen er inklusiv boks. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og forfriskninger til rimelige priser. Der bliver arrangeret fælles aftensmad mandag aften for dem, der har lyst til det.

Tilmelding til Anna Søgaard Hanusova på president@appaloosa.dk eller på telefon nr. 61 78 13 58. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, tilmelding gælder først, når clinic er betalt.

Betaling skal ske på ApHCDK konto: 4900 16605573

Ingen kommentarer:

Send en kommentar