torsdag den 30. juni 2011

Spielberg hestefilm på vej

Dreamworks har netop udsendt den første trailer til filmen War Horse der er instrueret af Hollywood mastodonten Steven Spielberg. Og når den tredobbelte Oscar-vinder Spielberg laver en film, er der som regel mange der holder vejret og spændte venter på at se hvad han denne gang har fundet på.

"War Horse" foregår under 1. Verdenskrig og omhandler venskabet mellem drengen Albert og hans hest. De to skilles, da hesten skal tjene den britiske hær på den franske slagmark, men deres skæbner flettes samme i løbet af krigen.


Den relativt ukendte Jeremy Irvine skal spille drengen, mens Emily Watson og Peter Mullan spiller hans forældre. På rollelisten finder man også David Thewlis, Benedict Cumberbatch og David Kross (den unge dreng i "The Reader").

Filmen har dansk islæt i form af Nicolas Bro, der spiller en karakter ved navn Friederich, samt Niels Arestrup, der optræder i rollen som bedstefaren til en ung, fransk pige.


I USA får filmen premiere den 28. december, her i landet må vi dog vente lidt længere, War Horse rammer nemlig først biograferne i slutningen af januar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar