onsdag den 31. august 2011

2011 Skovrider Reining Horse Sale

Det første Danske Quarter & Paint Horsesale blev afholdt lørdag den 27. August hos Sanne Skovrider, Hvirring v/Horsens. 24 heste med amerikanske aner, varierende uddannelse og alder blev udbudt til interesserede fremmødte.

Hopper, hingste, vallakker, ungheste, avlsheste og ældre showheste. Reinere, trail- og hunterheste. Udvalgte var bredt og flot. Heste blev kørt helt fra Sverige og det nordlige sjælland for at blive præsenteret for de kunder der havde fundet ved til årets Horsesale og med priser fra kun kr. 30.000,- , var der noget for enhver smag og pengepung.

Omkring 75-80 mennesker var mødt op for at få den gode oplevelse og samtidig muligheden for, at udvælge sig en hest til at købe og tage med hjem.
 Der blev knyttet flere kontakter mellem sælger og køber. Mange blev fristet til at investere i en ny hest i nær fremtid.
 Salgsmaterialet er efter selve salgsdagen er overstået, blevet fremsendt til ikke færre end 16 interesserede køber.
 Det er købere fra både Danmark og Sverige – men også tyske kunder har forespurgt på materialet. Så de der fremviste heste har også fået god respons på indsatsen.
Quarter & Paint Horsesale hos Skovrider var en succes
Grillen varmede krydderpølser, kaffe og hjemmebag blev langede over bordet og stemningen var helt i top. Derfor er det nok ikke sidste gang at der arrangeres Horsesale hos Skovrider.
 Der er efterfølgende kommet flere bekræftende kommentarer fra de fremmødte:

”Vil bare sige tak for en god dag hos jer. Det var rigtig dejligt at se de skønne heste, når man nu går og overvejer at få sig en anden hest. Mange tak for det fine arrangement i lørdags.”

”Hvor er det smart, at man ikke behøver køre rundt i hele landet for at se flere salgsheste på én gang. Det har sparet os for en masse besvær og også penge. Godt initiativ.”

”Er lige kommet hjem efter en hyggelig dag hos Skovrider, til deres salgsdag. En dejlig masse smukke heste at se på. Tak for et godt arrangement”


Skulle du have lyst til at få tilsendt den komplette salgsliste fra dagen, så henvend dig til Sanne Skovrider via email: sms@skovrider.com.

Du kan også tilmelde dig en nyhedsmail på www.skovriderreining.dk, så du fremover får tilsendt informationer om arrangementer o.lign. direkte til din email.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar