søndag den 12. februar 2012

Fremtidig brugeroprettelse i debatforummet

Pga. tiltagende mængder af spam-profiler, som jeg efterhånden bruger rigtig mange ressourcer på at sortere fra, har jeg besluttet at frakoble den nuværende tilmeldingsfunktion i debatforummet. Jeg kan ikke rigtigt følge med mere, nu hvor der dagligt kommer mindst 50 nye brugere, der skal gennemgås og enten slettes/udelukkes eller godkendes.

Fremover bliver det sådan, at man kan få en brugerprofil på debatforummet ved simpelthen at sende mig en e-mail på the(snabel-a)cowgirl.dk, hvori man oplyser ønsket brugernavn. Så opretter jeg jer manuelt i systemet og sender en e-mail retur til jer.

Det er således lige så nemt for jer, som tidligere, men nu også MEGET nemmere for mig! :o)

For jer der allerede HAR en brugerprofil, er der ingen ændring. I logger ind, helt som I plejer at gøre.
Ændringen vedrører alene NYE brugere af Westernportalens debatforum.


Mvh. Ansvarshavende redaktør;
Tanja H. Bromley

Ingen kommentarer:

Send en kommentar