fredag den 29. marts 2013

Orren Mixer udstilling - også online

The American Quarter Horse Hall of Fame & Museum’s nyeste udstilling er en hyldest til den afdøde kunstner Orren Mixer, kendt for sine malerier af adskillige hesteracer og andre husdyr. 
Udstillingen åbnede for offentligheden d. 18. februar, og forbliver åben indtil d. 27 juli 2013.

I 1968 bestilte AQHA Orren Mixer til at male "Den ideelle American Quarter Horse", og seks andre race-organisationer fulgt trop. Han skildrede den ideelle Pinto, Paint, Palomino, Appaloosa, Buckskin og Pony.

Mixer’s berømmelse som en velkendt western kunstner startede i 1950'erne og 1960'erne. Husdyr, især heste, blev hans speciale, og hans arbejde prydede forsiderne af Western Horseman, Quarter Horse Journal, Cattleman og Oklahoma Today. 


Udstillingen består af en samling personlige artefakter fra Hall of Fame arkivet, samt Mixer-familien, AQHA og private samlinger. Udvalget i denne udstilling viser Mixer’s talent og indfanger hans passion for de dyr, han elskede så højt at illustrere på lærred. 
Besøgende på museet kan lære mere om hans teknik fra klip af arkiverede, videofilmede interviews.

Har du ikke mulighed for at besøge udstillingen?
Hall of Fame har en online udstilling på www.quarterhorsemuseum.com. Denne online udstilling består af kunst på display, interviews med Mixer, og giver ligeledes mulighed for at købe kopier af hans arbejde.

Adgang til museet er gratis for AQHA medlemmer.

Besøg www.quarterhorsemuseum.com for at se generelle priser og åbningstider.

(Kilde: AQHA Nyhedsbrev, udsendt d. 22. marts 2013)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar