torsdag den 29. april 2004

Uncle Jack´s spareribs

Ingredienser:


1 ½ kg revelsben i skiver


Barbecuesauce

Kom revelsbenene i en gryde med ca. 1 l. vand


og kog dem i 30 min.


Dup benene af og læg dem i en skål.


Pensl med barbecuesaucen og lad dem trække


tildækket i køleskabet i 2 - 3 timer.


Tænd udendørs grillen mindst 40 min. før servering.


Læg revelsbenene på risten 10 - 12 cm fra gløderne


og grill dem 7 - 8 min i alt. i alt.


Til de er sprøde og møre. Vend dem jævnligt


og pensl hver gang med barbecuesaucen.


Server med Cole slaw.





Cole Slaw



500 - 700 g hvidkål, revet meget fint


3 mellemstore gulerødder, revet meget fint


3 forårsløg, finthakket


½ grøn peber, i tynde strimler


1 dl. mayonnaise


1 dl. creme fraiche 18%


1 spsk. finthakket persille


1 tsk. hvidløgs krydderi


Peber




Bland hvidkål, gulerødder, forårsløg


og grøn peber i en stor skål.


Rør mayonnaise, cremefraiche, persille


og hvidløgskrydderi i en lille skål.


Smag til med peber.


Bland dressingen med hvidkålsblandingen.


Serveres kold.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar