Ingredienser:
1 ½ kg revelsben i skiver
Barbecuesauce
Kom revelsbenene i en gryde med ca. 1 l. vand
og kog dem i 30 min.
Dup benene af og læg dem i en skål.
Pensl med barbecuesaucen og lad dem trække
tildækket i køleskabet i 2 - 3 timer.
Tænd udendørs grillen mindst 40 min. før servering.
Læg revelsbenene på risten 10 - 12 cm fra gløderne
og grill dem 7 - 8 min i alt. i alt.
Til de er sprøde og møre. Vend dem jævnligt
og pensl hver gang med barbecuesaucen.
Server med Cole slaw.
Cole Slaw
500 - 700 g hvidkål, revet meget fint
3 mellemstore gulerødder, revet meget fint
3 forårsløg, finthakket
½ grøn peber, i tynde strimler
1 dl. mayonnaise
1 dl. creme fraiche 18%
1 spsk. finthakket persille
1 tsk. hvidløgs krydderi
Peber
Bland hvidkål, gulerødder, forårsløg
og grøn peber i en stor skål.
Rør mayonnaise, cremefraiche, persille
og hvidløgskrydderi i en lille skål.
Smag til med peber.
Bland dressingen med hvidkålsblandingen.
Serveres kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar