tirsdag den 22. juni 2004

Indbydelse til Reining Clinic med Markus Zweverink

3.-4. juli 2004 hos Ulla Riehn og Anders Michaelsen, Viborg



DRHA og Reiningudvalget under Dansk Rideforbund arrangerer Reining Clinic for Reining landsholdet og indbyder i den forbindelse seriøse reinere (øvede som begyndere) til at deltage på clinic’en.

Denne gang har vi valgt at benytte Markus Zweverink, som til daglig holder til i Tyskland. Markus har trods sin unge alder stor erfaring med træning af reiningheste på højeste niveau, og har blandt andet været assistent for Craig Johnson, Randy Butler og Richard Sutton – alle store navne i USA Markus har også stor showerfaring og er multiple bronche trophy finalist, multiple NRHA Open Derby Finalist, multiple NRHA Futurity Open Finalist samt vinder af en lang række AQHA reining klasser.



Der er plads til 9 ryttere i alt på clinic’en, hvoraf de 2 pladser er forhåndsreserverede til de ryttere, der har kvalificeret sig til dette års landshold. Du har nu mulighed for at opleve denne succesfulde træner med tilskud fra Reiningudvalget, således deltager-gebyret er helt nede på kr. 1.400,- for 4 sessions fordelt på 2 dage.



Faciliteterne hos Ulla og Anders er helt unikke for Reining folket : 2 udendørs baner på hhv. 100m*150m (Jo - du læste rigtigt !) og 30m*60m samt ridehus på 20m*40m. Dertil kommer gode boksforhold for din hest. Cafeteria er der ikke, men Ulla har lovet at sørge for, at vi kan købe mad til rimelige priser. Der vil blive arrangeret en fællesspisnings-pakke, og man er også velkommen til selv at sørge for egen mad.



Clinic’en udbydes efter først til mølle princippet. Tilmelding sendes til:



Pernille Bendix pr email : mail@littlecreek,dk eller pr. telefon 86 44 57 00, med angivelse af rytter og hest og evt. bestilling af måltider, men tilmelding er først gældende, når vi har modtaget den fulde betaling for både clinic og boks. Clinic’en er kun åben for medlemmer af DRHA.



PRISER:



Clinic lørdag og søndag : kr. 1.400,-



Boks m halm fredag til søndag : kr. 250,-



Deltagelse I fællesspisning : Henvendelse til Ulla (86 64 77 33) for bestilling og priser.



Tilskuere (betales på stedet) : pr. dag kr. 150,- eller 2 dage for kr. 250,-



Du skal:



1. Tilmelde dig til Pernille Bendix på 86 44 57 00 eller mail@littlecreek.dk – her gælder først til mølle princippet !



2. Du vil herefter få bekræftelse på tilmelding pr. tlf. eller mail, alternativt, besked om at du er på venteliste



3. Beløb indsættes STRAKS herefter på DRHA’s konto : 7230 – 1101126, eller der sendes en check med posten til : Pernille Bendix, Frisenvoldvej 20, 8900 Randers. DIN TILMELDING ER FØRST GÆLDENDE, NÅR VI HAR MODTAGET DET FULDE BELØB ! Hvis vi ikke har modtaget betaling for clinic og boks SENEST mandag d. 21. juni mister du din plads, og den går uden yderligere varsel videre til den øverste på ventelisten.



Vel mødt til endnu nogle lærerige og inspirerende REINING dage.



På Reiningudvalgets og DRHA’s vegne



Pernille Bendix



tlf. 86 44 57 00



(Kilde: www.nrha.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar