fredag den 10. september 2004

Danish Western Championship i weekenden

I denne weekend rykker mere end 100 cowboys og cowgirls samt omkring 150 westernheste ind i Ikast.


De skal konkurrere i de danske mesterskaber i Westernridning fra 10.-12. september. DM afholdes for fjerde år i træk på Ikast Rideklubs faciliteter på Navervej 23, Ikast.



Westernridningen er een af de få ridesportsgrene, som er i kraftig vækst år efter år. På internationalt plan har western disciplinen REINING været med til World Equestrian Games i Spanien i 2002, og man forventer at REINING bliver integreret OL disciplin fra 2012.



Til DM konkurreres om danmarksmesterskabstitler i en lang række discipliner. DM indeholder også actionfyldte kvægdiscipliner, som plejer at få hele hallen op at stå.



Dansk Rideforbund afholder tillige landsholds-kvalifikation i "Reining", hvor Dansk Rideforbund forventer at udtage et landshold, som skal deltage i Europamesterskaberne i 2005.



DM trækker normalt fulde huse på Ikast Rideklub, og er en dejlig blanding af flot ridning, brølende kvæg, countrymusik, cowboyhatte og forrygende stemning på tilskuerpladserne. Udover kampen om DM titlerne er DM også lidt af en landskamp mod Sverige, da der stiller en del svenske ryttere til dette western show. Sverige har flere westernryttere og flere western heste end Danmark, men de dygtigste danske ryttere skal nok give svenskerne kamp til stregen.



Yderligere information (program m.v.) på www.dkqha.dk



Med venlig hilsen


Danish Western Championship


Pernille Bendix, PR Manager


tlf. 86 44 57 00


/ mail@littlecreek.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar