fredag den 10. september 2004

Westernklubben Holy Smoke er opløst.

Info fra Westernklubben Holy Smoke´s bestyrelse, samt John og Lone



(Lucky Westernhorses)



Hermed meddeles det, at vi i går d. 9 september 2004 ved 2. ekstraordinære generalforsamling, lukkede Westernklubben Holy Smoke.

Dette skete som følge af at formand, kasserer og sekretær ønskede at slutte bestyrelsesarbejdet for at koncentrere sig om egne gøremål. Da de øvrige bestyrelsesmedlemmer dernæst også sagde nej tak til at fortsætte og da der ikke var andre som ville overtage driften af klubben, var det uundgåeligt at nedlægge klubben.



Det er trist at der ikke var andre som havde lyst eller mod på at køre det videre, men vi trøster os med at der er masser af aktiviteter rundt om i landet og i klubbens lokalområde, og vi (Lucky Western) kommer også selv til at lave arrangementer fremover, både ude på andre adresser, samt på vores egen adresse når byggeriet er færdigt.



De mange kvægclinics vi (Lucky Western) har afholdt de sidste 1 ½ år fortsætter , både i Lundforlund, men også på andre adresser og senere på egen ejendom.



Der vil stadig være opsamling på aktiviteterne, samt nyhedsbreve med jævne mellemrum til de som vil vide hvad der sker, og fra næste sommer vil der igen være træning, polterarbends, opvisninger mm. fra / på vores adresse i Glumsø



Hvis i ønsker at tilmelde jer nyhedsmail, så send os et mail med jeres data, så kommer i på listen. Dette er for alle, både medlemmer af klubben og andre interesserede.



Denne mailadresse vil også være eneste kontakt omkring lukning af klubben hvis der er nogle som har spørgsmål.



lucky.westernhorses@mail.dk



For i som gerne vil fortsætte med at ses, minder vi om at der er mange klubber i området og vi henviser gerne efter jeres behov for beliggenhed mm, hvis i skriver os et mail. Ellers check nettet for sjællandske klubber, enten på www.westernportalen.dk eller vores side http://www.sitecenter.dk/lucky-westernhorses . Der rides envidere fællesridning hos Søren og Dorthe på Kiro D Ranch i Fuglebjerg hver tirsdag aften hvor alle er velkomne. www.kirodranch.dk , på Alhambra om onsdagen www.bhwr.dk og hos Flatcreek om fredagen i sommerhalvåret www.westernridning.dk



Vi håber at vi ses derude i landet til masser af sjove og spændende westernaktiviteter.



MVH. Bestyrelsen og John og Lone.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar