lørdag den 30. oktober 2004

Ute Lehmann stopper med Parelli.

Kære hestevenner !Efter længere tids overvejelser har jeg besluttet mig til at forlade Parelli-systemet som instruktør og fortsætte min virksomhed igen i eget navn.

Det er et længe næret ønske om at være helt mig selv, som jeg hermed realiserer.


Hele mit liv har været heste og vil vedblive at være heste. Det bliver der ikke lavet om på, men ændringen vil betyde, at mine personlige erfaringer


på hesteområdet vil få en større og friere plads.Fremover kan jeg tilbyde et mere fleksibelt kursussystem og udstyr til den naturlige omgang med hestene til nye priser.


( Udsalg af Parelli-produkter se www.parelli.dk )


Principperne, som jeg bruger i min undervisning, er stadig de samme.


Alle kan gå videre i deres udvikling ligesom før.Jeg har allerede nu fornøjelsen af at henvise til min nye hjemmeside www.horseinharmony.dk .


Vi har indledt et samarbejde med blandt andre "Honza Blaha " fra Slovakiet, som også har forladt Parelli, og som af mange vil være kendt fra Savvydagen sidste år eller fra videoen "Secrets to Succes", hvor han er den første rytter - eller fra videoen "The Horsewhisperer too". Vi forventer også at se ham i Gallashowet til Hest og Rytter 2005!Som sagt har jeg længe ønsket at blive selvstændig igen, men har tøvet med at tage springet. Parelli-systemet gjorde imidlertid afgørelsen let for mig. Der blev stillet et krav fra systemet om, at alle Parelli-instruktører skulle deltage i et årligt kursus af op til 10 ugers varighed til en pris af op til 10 000 USD.


Medvirkende til min beslutning har været, at jeg har en livlig og glad datter på fem år, som jeg er alene med. Jeg kan ikke være væk 10 uger om året,


uden at hun bliver ked af det. Min øvrige familie bor 1000 km herfra.


Vi er alle nødt til at prioritere vort liv og tage nogle beslutninger, som er afgørende for, om vi kan se os selv i øjnene.Arbejdet med heste og mennesker, der, som jeg, føler sig knyttet til heste, har været en berigelse hele mit liv, og sådan vil det også blive i fremtiden.I er velkomne til at kontakte mig, helst på e-mail. ute@horseinharmony.dkMed venlig hilsen


Ute Lehmann

Ingen kommentarer:

Send en kommentar