fredag den 21. januar 2005

DKQHA Nyhedsbrev – januar 2005

Først vil vi gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår!


Vi glæder os til at være sammen med jer og arbejde sammen med jer i det nye år.

DM 2004


For at vende lidt tilbage til året der gik, så afholdte vi DM i september måned. Her blev vores futurity ligeledes afviklet. Resultater fra både AQHA klasserne og Futurity kan ses inde på foreningens hjemmeside.


Vi vil gerne sige tak til alle hjælperne, vi håber at få et samarbejde igen i år.


Det er heller ingen hemmelighed at vores Quarter DM vokser hvert år – det er et af årets største shows herhjemme i Danmark.Du kan læse meget mere om DM og vinderne på vores hjemmeside.Versatility 2004


DM var også afslutningen på Versatility Horse 2004, som er konkurrencen om at blive kåret som årets bedste allround Quarter hest. Der var indtil starten søndag stadig spænding om flere af placeringerne. Titlen blev vundet af Smooth N Royal redet af Pernille Bendix Christensen og ejet af Little Creek Quarter Horses. Smooth N Royal har vundet 3 af de 4 go’s. Pernille og Royal viste endnu engang et flot ridt. Tillykke til Little Creek med deres titel.EM 2004


Ved dette års Em, var der endnu engang danskere repræsenteret. Marianne Christensen fra JMC Quarter Horses, havde sammen med deres hingst JMC Dee Lucky Straw taget hele den lange tur til Kreuth. Her skulle de vise det danske flag i klassen: Halter Aged Stallion. Dette gjorde de virkelig flot og endnu engang var det en dansker der var med helt fremme – den gang blev det så gjort. JMC Dee Lucky Straw blev Europa Mester i Halter Aged Stallion. Det er første gang at en dansk avlet hest har fået denne flotte titel.


Også Jens Erik Udsen og hesten, Zippen outta town, havde taget den lange rejse derned for at vise de danske farver. Også her blev det gjort på flotteste vis. De stillede op i Western pleasure. Med Jens Erik Udsen i sadlen blev det til en virkelig flot bronche medalje i amateur Western Pleasure. I Senior Western Pleasure, var det Hubertus Jagfeldt der sad i sadlen på den danske ejede hest. Her blev det til en guldmedalje og dermed et Europa Mester 2004 i Senior Western Pleasure.


Et stort tillykke til jer begge!Regelbog 2005


Den nye AQHA regelbog for 2005, var allerede ude sidst i december 2004.


For at kunne bestille den nye regelbog er det nødvendigt at I går ind på AQHA.com, på medlemssiden, hvor de med et link henviser til bestillingssiden.


Når regelbogen er bestilt vil de sende den så snart den er klar.


Det er en god ide at bestille den nye regelbog, da der er foretaget enkelte ændringer. Man kan dog også tjekke reglerne online på AQHA.comGeneralforsamling 2005


D. 08.01.05. blev den årlige ordinære generalforsamling afholdt. I år var det i Jylland på DTC, Vejle. Her skulle der blandt andet vælges en ny formand og to bestyrelsesmedlemmer var ligeledes på valg. Den gamle formand, Henning Christensen, ønskede ikke genvalg. Så der skulle nye kræfter til. Og den nye formand blev Steen Aarenstrup Nielsen, fra Sjælland.


Henrik Sørensen og Steen Rasmussen var på valg, Henrik ønskede ikke genvalg. De to nye bestyrelses medlemmer blev Steen Rasmussen, som blev genvalgt og Gitte Pedersen, fra Sjælland, som blev valgt ind.


Det vil sige at den nye bestyrelse består af;


Formand: Steen Aarenstrup Nielsen.


Bestyrelsesmedlemmer; Flemming Jørgensen, Steen Rasmussen, Gitte Cappobianco og Trine Søeberg.


Referatet fra generalforsamlingen, vil inden længe kunne ses på foreningens hjemmeside.Mange hilsnerDansk Quarter Horse Associationwww.dkqha.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar