lørdag den 5. februar 2005

Clinic v/ Marianne Christensen

Lørdag d. 19. februar 2005, holder Marianne Christensen clinic hos JMC Quarter Horses, Kystvejen 61, st. Anslet.

Begynder, øvet eller show rytter – Marianne tager fat i dig og din hest på det stadie hvor i befinder jer sammen. Det kan være alt fra den grundlæggende træning, til finpudsning af hest og rytter til show. Hvis I er kørt fast et sted eller har et bestemt problem, vil Marianne hjælpe jer videre derfra og samtidig hjælpe dig og give nogle redskaber og teknikker til at forstå og samarbejde bedre med din hest.



Derfor vil denne clinic også være en forsættelse for de ryttere som var med på sidste clinic. Her vil Marianne arbejde videre med rytterne og hestene, fra der hvor de nåede til sidste gang…



Marianne har to ryttere i gang ad gangen – sådan at hun først hjælper én rytter i gang, derefter går hun op i den anden ende til den anden rytter og hjælper så denne i gang.



Alle ryttere kommer på banen og får undervisning to gange. Én gang om formiddagen og igen om eftermiddagen.



Midt på dagen holder vi frokost pause – ryttere medbringer selv frokost, der er selvfølgelig varm kaffe og the på kanden.



Clinicen starter lørdag kl. 9:00



Clinicen får du til den formidable pris á 350,-. Hvor de 200,- ved tilmelding, sådan at din tilmelding er bindende. De sidste 150,- betales til Marianne Christensen ved ankomst.



Max antal deltagere er 8 personer.



Tilskuere er også velkomne – 150,- for en tilskuer plads og varm kaffe.



Marianne har mange års erfaring; med heste, som rytter, konkurrence rytter, træner, dommer og avler. Marianne er blandt andet, fast træner for to af Danmarks bedste unge western ryttere. Samt at hun var landstræner for Youth Teamet i 2004.



En ting er 100 % sikkert – du køre ikke hjem uden at have lært noget, eller uden at have fået noget at arbejde videre med.




Tilmelding sker til Marianne Christensen på tlf.; 74 56 64 45



SKYND jer – for ved sidste clinic blev pladserne revet væk…



Læs om den sidst afholdte clinic m. Marianne Christensen (d. 22. januar 2005) HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar