fredag den 4. februar 2005

En Hjertelig Tak til Westernportalen og alle dens brugere!

Kære Westernportal, Brugere og Læsere!Vi har nu passeret 102 abbonenter til Western Journalen, tegnet på Westernportalen.


Vi vil hermed gerne rette en KÆMPE TAK til Jer alle for den overvældende støtte og en særlig varm Tak til Peter og Tanja for deres opbakning og store hjælp.Der er også indløbet rigtigt mange abbonnementer på Western Journalens egen hjemmeside. Hvor er det dog bare flotVi håber at kunne leve op til Jeres store tillid og vil gøre alt, hvad der står i vores magt for, at det virkelig bliver JERES blad!Western Journalens hjemmeside, vil blive opdateret de næste dage med fakta om bladet, og den eneste beklagelse vi har er, at trykkeren ikke er færdig før tirsdag. Til gengæld er de derinde utroligt opsatte på at give os fuld valuta for pengene.


Bladet vil fremover blive udsendt senest d. 8 i hver md. og deadline for indsending af stof og annoncer er d. 22. i hver md.Prøvenummeret vil udkomme i fulde farver, men der vil dog i bladene fremover være masser af sider med sort hvid, med mindre vore annoncører går amok og bestormer os med farveannoncer.Vi er i gang med næste nummer, der virkelig byder


på spændende læsning.Mange hilsner


på Redaktionens vegne


Conny Mearlyn Nielsen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar