fredag den 18. februar 2005

Hvor mange ryttere skal der til at skifte en elektrisk pære?

Vi har her på Westernportalen lavet en rundspørge, for at se om de forskellige typer ryttere tænker forskelligt i hverdagen.Det er resulteret i følgende:

Pleasure rytteren


Åh nej! En eller anden, fix det lys! Jeg må have lys, så jeg kan spejle mig i mit sølv, og mine palietter, og så min hest's showshine skinner om kap med hans hovtjære, og åhh, mine indlagte diamanter skal glitre i lyset, så nogen må ordne det lys! -- Måske dig uden sølv på sadlen. Du kan tydeligvis ikke ride, så vil du ikke bare se at få lavet det lys?Reining rytteren


Du kan tro nej! Jeg har endelig fået styr på mit reining pattern, så skal du ikke komme her og fortælle mig hvor mange gange en elektrisk pære skal drejes, til hvilke sider, og heller ikke hvornår den skal bakkes, eller frem!Langdistance rytteren


Elektriske pære? Vent lidt! Jeg forsøger at få styr på min hests puls/vejrtrækning/væskebalance. Når jeg har fået kontrol over det, har jeg endnu 50 kilometers ridt, før jeg kan overveje at skifte en elektrisk pære!Dressur rytteren


Skifte en pære? Laver du fis med mig? Jeg kan da ikke forventes at skulle nedlade mig til at udføre sådan et latterligt stykke arbejde. Skift den dog selv! Husk endelig at vaske dine hænder bagefter. Puha, bare tanken!Den klassiske rytter


Man kan ikke forhaste slige ting, de skal derimod udføres forsigtigt, med stor tålodighed, årvågenhed, og efter principperne som er fastlagt af de klassiske mestre, ellers vil den elektriske pære ikke opnå sit sande potentiale, men vil derimod for evigt kun være en skygge af sit sande jeg. Man må aldrig nogensinde anvende nogen form for instrumenter under udskiftningen af den elekstriske pære. Dette vil være et hån mod de klassiske principper for elektrisk pæreudskiftning.Military rytteren


Kylling! Så snart min arm kommer ud af slyngen, brækket efter at have styrtet over det store stengærde i fuld firspring godt på vej mod mål, så skal jeg nok skifte den. Indtil da må i lære at leve med mørket. Det vil give jer hår på brystet. Det er alligevel kun dressur-ryttere der har brug for lys.Spring rytteren


Hvorfor i alverden skulle jeg have brug for at skifte en elektrisk pære, når hele verdenen ved at solen skinner ud af min ende. Ja, hver gang jeg løfter enden over et spring, bliver tilskuerne nærmest blændet!Natural Horsemanship udøveren


Du skal udvise respekt for den elektriske pære, så den anser dig som Alfa pæren, ved at anvende "elektrisk pære dynamikken" (video serien kan købes på min hjemmeside for kun 1.499,-). Når først du har gjort dette, vil du opdage at der i virkeligheden ikke er nogen grund til at udskifte den elektriske pære, men at den elektriske pære derimod, med meget lidt afledning fra din side (anvend den patenterede "elektrisk pære aflader", som jeg har designet, DKR 998,- . For kun DKR 498,- ekstra får du oven i købet en videoguide oven i hatten), vil opføre sig som enhver god elektrisk pære burde.Jagt rytteren


Tjae, jeg venter på at min træner fortæller mig hvordan, men han er ved at skifte en andens elektriske pære lige i øjeblikket.Ingen kommentarer:

Send en kommentar