søndag den 20. februar 2005

Tuff-Stuff hov forstærker

Vi har haft meget glæde af dette "vidunder" produkt til dårlige hove. Det forstærker hoven og gør den mere modstandsdygtig over for slid og søm skader.

Med en hest der, de første år vi havde hende, var smedens bedste ven nærmest med tabte sko ugentligt, pga dårlige hove måtte der gøres noget.
Så udover fodertilskud som tager lang tid før man ser og ikke mindst mærker resultat forslog vores nye smed at vi skulle prøve det, som havde havde fået hjem fra Sverige. Og jo tak for det...
Det VIRKER, nemmere kan det ikke siges. Vi så hurtigt at hoven blev stærkere, den smulrede ikke, sømhuller blev ikke laaange og dermed sad skoen fast i længere tid. Hvis hun i ny eller næ tabte en sko kunne hun gå på fold indtil smeden kom uden at ømme sig når hun gik.

Det kan købes i flere vel assorteret rideudstyrs butikker, på nettet samt hos en del smede.

Det smøres ca. på hovens nederste ½ del og kan også smøres under hoven hvis man ønsker at skyrke sålen. Man kan også nøjes med at smøre rundt søm huller hvis det kun er der man har problemet. Det er fugtigt et par min, så hold hestens ben fri af jorden og gør det ikke i boksen.

Producenten, som er Mustad der har lavet hestesko o.lign i 104 år, skriver bla.
Det er så effektivt at man efter at have behandlet en æg kan slå et søm i gennem skallen uden det revner. Hvis det har den effekt på et æg, tænk så på hvordan effekten bliver på hestens hove.
TUFF STUFF® er acetonebaseret og bevarer fugtighedsbalancen indefra og ud.Tilføjet: Søndag, 20. Feb 2005
Anmelder: Heidi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar