torsdag den 5. maj 2005

Western Journalen får endnu en amerikansk skribent

Det er lykkedes Western Journalen at komme i kontakt med en meget anerkendt amerikansk Horsemanshiptræner.

Hans navn er David Kluge, han bor i Aspen Colorado og giver Clinics i Horsemanship overalt i USA.


Dave der lige har været i Danmark, er blevet interviewet til Maj nummeret og vores udsendte overværede ham arbejde med nogle "engelske heste" på Baunehøjgård" i Næstved.Dave deltog for mange år tilbage i sin første clinic med Tom Dorrance og løb her ind i Pat Parelli og Buck Brannaman.Som han siger: "Det var lang tid før Pat fandt på sine "7 games" ".


I en lang årrække deltog han i clinics med Tom Dorrance, Ray Hunt, Pat Parelli og for den sags skyld Buck Brannaman, - og som han siger: "Jeg fandt ud af at der er en gennemgående linie i alles måde at gøre og forklare tingene på. Din hest har et sprog som den prøver på at gøre sig forståeligt med. Det er vores opgave at prøve at forstå den. Hvis vi forstår den,er det også nemmere for os at få den til at forstå os og herved opstår der en kommunikation."Han er meget velformuleret, nede på jorden og skærer tingene ud i pap på den mest enkle, venlige og ligetil måde.


Derudover er han meget talende og vandt publikum totalt for sig i Næstved for en uge siden.Dave vil nu indlede en artikelrække i Western Journalen og forhåbentlig kommer der oplevelser med om hans arbejde med vilde mustangs.Western Journalen håber på at kunne arrangere et par clinics med Dave i efteråret, hvis interessen er til stede. Det bliver ihvertfald oplevelsen værd.CMNIngen kommentarer:

Send en kommentar