tirsdag den 9. august 2005

FEI Verdensranglisten

Yderligere 3 danskere på verdensranglisten

Efter det netop afholdte westernshow på Vilhelmsborg, hvor der for første gang blev afholdt en FEI CRI-Reining på dansk jord, kan man finde yderligere 3 danskere på verdensranglisten.Sannee Klindt, som red sin første CRI-Reining på Vilhelmsborg og blev bedst placerede dansker med en flot 4. plads på Quarter vallakken Rietta Doc Jac, er nu at finde som nr. 69 på ranglisten.
Sannee Klindt på Rietta Doc Jac ved Ride In 2005.Samme placering har Charlotte Dyremose, der ikke havde mulighed for at deltage på Vilhelmsborg og dermed forbedre sin plads. Pernille Bendix fra Little Creek Ranch, som red hingsten Smooth N Royal og vallaken Topsail Zan, rangerer på en 87. plads og Kai Sørensen, som red Appaloosa hingsten Such A Way, ligger på 107. pladsen.
Ditte Poulsen på Mega Pine ved Ride In 2005.Ditte Poulsen deltog på hingsten Mega Pine og vallakken King Of Hungary. Disse 2 ridt gav et stort spring op af verdensranglisten og Ditte Poulsen ligger nu på en flot 26. plads, direkte og kun 1 point efter den verdenskendte, amerikanske Reiningrytter Tim McQuay. I alt figurerer 134 af verdens bedste Reining-ryttere på listen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar