torsdag den 25. august 2005

Teglgård Ranch lægger sin fremtidige kursusvirksomhed om

Fra midten af september dette år, vil Teglgård Ranch's hovedvirksomhed være baseret på personlighedsudvikling og lederskabstræning, som tilbydes for grupper på 2, 3, eller 4 dages kurser.

Det har været en naturlig process for ejerne; Ninette Damberg og Flemming Jørgensen at gå denne vej, da deres koncept; TR-holistisk horsemanship gennem de senere år har vagt stor begejstring ude i de danske virksomheder. Selv føler parret at de netop i denne sammenhæng kan give sig fuldt ud i de særlige egenskaber de har for at coache både heste og mennesker. Hestene på Ranchen er efterhånden en fortrolig og fasttømret flok som vækker stor begejstring hos kunderne, når de giver dem lige de spejlinger disse har brug for.



Westernshoppen vil stadig være en del af Teglgård Ranch, som man kan besøge på lørdage samt efter aftale. Selv vil ejerne ikke helt droppe westernverdenen da de begge er ivrige westernryttere. Derfor vil de når det passer ind i planen og kalenderen stadig give enkelte clinics i westernridning og horsemanship



Ingen kommentarer:

Send en kommentar