onsdag den 24. august 2005

Til alle stævnearrangører i Danmark! - Stævneplanlægning 2006

Efter at have iagttaget stævneplanlægningen i de seneste år føler DWF, det er nødvendig at få en endnu bedre stævnesæson i 2006. Derfor skal DWF foreslå, at alle stævnearrangører mødes og planlægger/koordinerer Stævnesæsonen 2006.

Det er ikke hensigtsmæssigt, at man afholder Danish Open og Paint-/DWF-DM i samme weekend;


Det er ikke hensigtsmæssigt, at man i samme måned afholder 2 store Paint-stævner ligesom det ikke er hensigtsmæssigt, at lokale klubstævner ramler ind i hinanden. Jeg er godt klar over, at det er begrænset hvor mange weekender der er i løbet af sommerhalvåret – men planlægningen må kunne gøres bedre? Koordineringen kan jeg ikke udtale mig om, idet jeg ikke tror der er nogen af betydning.DWF påtager sig gerne denne koordinerende rolle – vi skal derfor foreslå, at vi mødes sidst på året (primo det nye år) og får fastlagt retningslinier og stævnedatoer for den kommende sæson.


Med hensyn til at finde en tid og sted vender vi tilbage i løbet af oktober og omkring agenda (dagsorden) for mødet hører vi gerne jeres kommentarer.Vi har alle et stort ønske til, at så mange ryttere stiller til start til de enkelte stævner/mesterskaber, så det er et ”must” at få planlægningen til at gå op i en helhed – også i relation til udenlandske stævner (eller udenlandske deltagere i danske stævner).Der ud over ønsker vi debat om dyrlæge-kontrol ved stævner (evt. kun større stævner). Det hænder at heste bliver halte (af den ene eller anden grund), hvorfor det vil være på sin plads, at en uvildig person afgør hestens videre deltagelse i et stævne.
Med venlig hilsen og på gensyn!Poul Wienecke


Formand, DWFIngen kommentarer:

Send en kommentar