onsdag den 3. august 2005

Western By Night

Western klubben Big Heart havde som noget nyt, fundet på at lave et show, der havde sin sene start kl. 17. Stedet var som vanlig Alhambra Paint Horse i Haslev, der med deres store dygtighed leverede ejendom og bespisning til UG.

Vejret var fra starten af dagen med masser af regn, men hen på eftermiddagen klarede det op, og der kom kun enkelte små byger inden start, vejrguderne var med os der var mødt op.


Der var 17 startende, men da Big Heart igen havde lavet ” rid hvad du vil for 150,-” for medlemmer, så var der mange der lige smuttede ind i de forskellige klasser.. på grund af, at det var et træningsstævne, blev der slækket lidt på reglerne.. flere var komme med deres heste som skulle rides i stang for første gang, så man måtte i dagens anledning ride med to hænder.. en cap blev godkendt som hat, ol.. dejligt fleksibelt.Der var Halter klasser, Pleasure, og Fantasi Pleasure hvilket var et kapitel for sig selv.. Sara Back havde klædt sig ud som Ridelæreren Erna Iversen, og med puder og balloner var hun godt polstret, kan man sige. Jette Jensen var udklædt som landmand på en ko, koen var udstyret med horn i panden en oppustet handske som yver og en masse junger der klingede og klangede da der blev redet, Jette fortalte, at den skulle havde været en tyr, men hesten ville ikke have ring i næsen!. Anne Wonge var lystfisker, i den hede sad hun i waders og islænder med sin lille fiskestang. Jeanette Olm var en musketer, med kappe og overskæg, Michelle var Inder i løse gevandter, og med et slør som satte sig fast under sadlen, hun havde ingen problemer med at kigge op i den klasse.
Deltagerne i Fantasy PleasureSom noget nyt var der en klasse der hed ”indkomne forslag” det første indslag var Dan Christoffersen i ”motorsavs massakren”.. med en tændt motorsav,.. side passede han med største ro over den flere gange..


Næste indslag var Sydstats kavaleriet med Per Beinov og to Kavalerister. Vi fik af vide, at vi lige skulle holde hestene. da de godt kunne larme lidt, men hold da op! Med krudt og sabler vilde råb lavede de en entré der ville noget, det er meget højt i et ridehus, men deres heste var totalt ligeglade. De skød balloner på nogle giner og huggede med sabler, alt sammen i fuld tempo.. jeg stod, og så ned gennem publikum, og alle mænd stod med kæmpe smil på, det var lige noget der tændte drengen i dem.Herefter var der en lille pause og så kom der Reining, og Fantasy Reining, Walking Trail og Trail Open..


Der blev vist salgsheste og til sidst, men ikke mindst, Polebending og Barrel Race..


I et imponerende tempo susede deltagerne igennem pinde og rundt om tønder, Miki Hoe havde 2 heste at starte, og Bob stod pænt og vrinskede, når hun kom for at skifte, han var klar til hans del af showet, Bjarne Horn leverede et forrygende tempo på sin kæmpe hest, det blev til en 2. plads i Barrel Race.. men Lars og Butcher var mødt op, ham kunne ingen nå, de vimsede mellem pinde og tønder i en meget elegant stil, men sikken en fart, der kom flere udbrud mellem tilskuerne da de red.
Michelle Ellegaard Jørgensen og EasyDet var en rigtig dejlig aften, dem der var mødt op var i godt humør, stemningen i stalden var et kapitel for sig, afslappet og med megen latter. Samtlige børn der ikke skulle ride, legede og havde det herligt, og kunne slet ikke forstå at NU var det hjemtid.. vi kørte ca. kl. 23:00 men efter sigende var der folk efter 01:00..Sussie JørgensenIngen kommentarer:

Send en kommentar