onsdag den 3. august 2005

Over 35.000 sponseret til "ÅRETS KVÆGSTÆVNE"!

Arrangørerne af Kiro D - Ranch Horse Cup, sprænger alle hidtil sete rammer for sponsorater ved et kvægstævne. Over 35.000 kr er der i skrivende stund sponsoreret i pengegaver, tilskud og præmier og der arbejdes ihærdigt videre på sagen.

Alle gode gennemprøvede kvægdiscipliner er repræsenterede og der vil være deltagelse fra både Jylland, Fyen, Sjælland og Sverige.


De mange nye koncepter med lave priser er slået igennem i også kvægsektoren og stævnet løber af stabelen med uhørt lave priser for deltagelse i kvægklasser.


Ideen er at man betaler 180 kr pr. kvægklasse, efter deltagelse i 3 klasser, bliver det kun 60 kr.


Det gør at ryttere der f.eks ”kun” starter 2 klasser, ikke bliver ”klædt” af, og måske inspirerer det til et par klasser til.


De to dages klasser, vil blive afholdt som Cupklasser, hvor man skal deltage i begge dages ridt, for at komme i betragtning i præmierne.Der vil dog også blive afholdt rideklasser, idet kvæget under alle omstændigheder også skal kunne hvile. Dog vil der kun blive holdt rideklasser i Open Divisionen.Der er tilmeldt et stort antal af udstillere og der vil være ægte markedsstemning på udstillerpladsen som ligger lige op til den store ridebane.Lørdag aften er der gjort det store Scoop at Countrybandet ”Next Of Kin” skal underholde.


Sammen med Kongskilde Friluftsgårds højt besungne grillbuffet, bliver det en helt uforglemmelig aftenIndlagt på aftenen er der også en hel speciel overraskelse til alle kåde Cowgirls.Folkene bag Kiro D - Ranch Horse Cup er meget opsatte på at dette stævne skal blive tilbagevendende. Ikke uden en vis nostalgi er der skelet til den folkefestagtige stemning og den idealistiske ildhu der prægede de gamle Danish Open stævner.


Vi er nok ved at blive lidt forvænte med altid at være i ridehus med de forskellige stævner. Dette stævne er et udendørs stævne med de risici det indebærer for våde soveposer og heste med mudder på benene.Alle er velkomne og entre samt parkering er gratis, så der er ikke noget der bør holde Jer hjemme!


Kom og vær med!Følgende har sponseret:


Lysen Auto - Sorø


Ahlmach Maskiner - Ringsted


KJ Maskiner - Undløse


Stockhorse Ranch - Glumsø


Western Consults - Sorø


Western Journalen - Sorø


Charlies Corral - Kokkedal


Texas Square DJO - Farendløse


Den gamle Brugs - Bilsø


Hytten - Djursland


Highland Quarter Horses - Jyderup


Lundemøllen Foder - Fuglebjerg


Næstvedegnens Dyrlæger


Westernsaddles DK - Søborg


Steen og Lotte Merrild - Haslev


Ryttergården - Munke Bjergby


DM Quarterhorses - Toksværd


Profilbutikken - Næstved


Alhambra Paint Horses - Haslev


Kongskilde Friluftsgård - Sorø


Peter Larsens Boghandel - Glumsø


Next of Kin


Viva Rengøring


Melita Kaffe


Faxe Bryggerierne


Pepsi Cola


Böckman Trailer- Sorø


Highway - MusicIngen kommentarer:

Send en kommentar