fredag den 21. oktober 2005

Homeparty - rigtig hyggeligt...

Homeparty – hyggeligt!Af og til finder jeg jo på nogle mere eller mindre skøre ting….

Denne her var nu god nok, og kan klart anbefales. Mandag d. 17 oktober kl. 19.00 fik vi besøg af www.Horselife.dk fra Sønderborg. Vi, en flok hestetosser fra det Vestjyske, med hang til dressur, spring og western.Horselife, er en internet butik, som tager ud og fortæller, viser frem af tidens trend inden for hesteudstyr. Ganske hyggeligt og så tilmed hjemme i den varme stue, sammen med stakken af gode venner. Snakken gik højt, varer som blev vendt og diskuteret.. 5 termokander kaffe, saftevand og lækker chokolade kage m.m. fik godt nok mundene på 18 personer til næsten at gå af led.Det var helt utroligt alt det udstyr Heidi og Morten kunne vise os, men nu havde de også fyldt en hel hestetrailer med lækre ting.


Dækner er selvfølgelig meget oppe i tiden, det bliver snart rigtigt efterår og vinteren står lige om hjørnet og venter på sin tur. Så alt inden for dækner kunne vi se, røre og mærke ved.


Strigler, vitaminer, urter, jakker, støvler, veste, foder til både heste, hunde og katte, ja det var næsten en hel lille landbutik, de havde med!


Alt skulle lige kikkes efter….


Var der noget de ikke havde med, ja så skaffer de det bare, sådan er deres motto.Så hvis du også kunne tænke dig en hyggeligt aften i venners lag, så er ideen hermed givet videre.Du kan kontakte Morten på:Horselife I/S


Nørremøllevej 9


Øster Snogbæk


Sønderborg


DK-6400


Danmark


Telf: 22 23 62 07Ingen kommentarer:

Send en kommentar