fredag den 3. februar 2006

DKQHA Stallion Service Program & Futurity

Generalforsamling 2006


Af J. Ceglarek

På DKQHA generalforsamlingen den 28. januar 2006, som blev afholdt i Slagelse, blev Stallion Service Program og Futurity også behandlet.



Regnskab


Regnskabet for Stallion Service Program og Futurity 2005 blev fremlagt og godkendt af generalforsamlingen.



Indkomne forslag


Det blev vedtaget at indføre Hunter under Saddle som en egentlig Futurity-klasse og klassen vil dermed være på Futurity-programmet i 2006.



Det blev ligeledes vedtaget at hæve SSP-gebyret for hingste med udenlandske ejere til DKK 4.000.



Endvidere vil dead-line for tilmelding og indbetaling af hingste samt materiale til kataloget fremover være den 1. november.



Der blev stillet forslag om, at 5% af pricemoney skal gå til avleren af den vindende hest. Dette forslag blev vedtaget og der vil dermed fra 2006 være en pengepræmie til avleren af den vindende hest (ejeren af hoppen på bedækningstidspunktet).



Derudover blev der diskuteret omkring en evt. opdeling af Futurity Performance klasserne i 3 og 4-års heste. Der var enighed om, at det var en god idé, men at det var for tidligt at indføre denne opdeling. Endvidere blev der diskuteret omkring indførelse af Maturity klasser for 5 og 6 års heste. Her blev det igen besluttet, at det var for tidlig at indføre yderligere klasser i Futurityet. Der blev dog stillet som forslag, at man kunne lave Maturity-klasser for 5-års heste, som test-klasser i forbindelse med Futurityet.



De vedtagne ændringer vil snarest blev indføjet i ”Regler for DKQHA Stallion Service Program”, som kan læses på DKQHA hjemmesiden under Futurity.





DKQHA Futurity Program Manager


Jette Ceglarek


jette.ceglarek@pc.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar