fredag den 3. februar 2006

Western Journalen

Western Journalen har på det seneste optaget en del spalteplads på både "WP" og "HN".

Hverken ideen eller bladet er dødt, men tingene bliver noget vanskeliggjort af den megen negative omtale.


Nu er det endelig lykkedes at komme på Nettet og dermed er der åbnet for kommukation igen. Der vil ikke fremover fra Journalens side blive deltaget i dialoger og debatter på hverken HN eller WP, til gengæld fungerer IT kommunikationen, så alle der har evt hængepartier med manglende blade fra sidste år, kan skrive til info@westernjournalen.dk


Fastnettlf. er også kommet i brug igen så der kan ringes på 3675 0054Adskillige blade og aviser i Danmarkshistorien har været i krise og mange af dem har overlevet. Der kæmpes for at WJ overlever og det må forståes at det er sværere at få til at lykkes, hvis vore abonnenter ikke betaler, fordi de vil se hvordan det går. Men overlever det gør vi, trods alle dystre prognoser fra forskellige sider.


Man kan måske ærgre sig lidt over den svøbe IT siderne er når det gælder om at sprede dårligt nyt.


For ingen tvivl er der om, at WJ`s forgængere ikke har kunnet udsættes for sådan en "seer/læserhetz" og storm, når der har været uregelmæssigheder. Men vi har bestemt rejst os denne vej, så må vi lære også at overleve med det.


Det skal bemærkes at alle vil få forlænget deres abonnement således at de ikke kommer til at miste noget.Jeg vil ikke gå ind i debatten om det der er skrevet, idet jeg ikke har læst indlæggene, men kun komme med denne kommentar:


Der er satset mange både penge, energi og arbejde på at få Western Journalen på benene. Nogle erfarne bladfolk rådede mig fra det. Det er også hårdere på alle fronter end jeg kunne forestille mig, men de der kender mig ved, at mange ting i dansk westernridning aldrig var blevet til noget, hvis ikke jeg havde sprunget ud i det. Jeg har aldrig haft andet end mine bare næver, mit vovemod og min stædighed, men alt hvad jeg har haft fat i kører endnu, så kære Venner!


Prøv bare een gang at jeg ikke skal trække hele vognen alene. Støt op om projektet og hjælp med til at vi kan få bladet på gaden igen.


Det gøres ved at I indbetaler Jeres abonnement.


De der allerede har gjort det skal hermed takkes og I skal vide, at der ikke er givet op og jeg vil gentage


at selvom der er kommet endnu et hul, jamen så vil jeres abonnement bare blive forlænget, I vil ikke komme til at mangle blade I har betalt for.Mange hilsner


Conny Mearlyn NielsenIngen kommentarer:

Send en kommentar