fredag den 12. maj 2006

MARKEDS-STÆVNE d. 15-16 Juli

Ranch Horse stævne og Kræmmer Marked 15-16 Juli

Vi skal træne Ranch horse klasserne, se´fø´lig ska vi det og vi/i skal ha ryddet op i vores gamle ting og sager, på loftet, i kælderen og måske hos naboen.. du må ha noget du ikke bruger, som en anden måske står og mangler. Alt kan sælges, dog ikke madvare, drikkevare og levende dyr.Lad manden, konen, kæreste eller din staldbabe passe standen mens du rider... hvem ved..måske når du at tjene hele stævnegebyret hjem...Ønsker du kun en stand plads incl camping og morgenmad, lørdag/søndag..a´250,- så ring til Krølle Bent på 61 78 78 35STÆVNE gebyr...500,- Incl :


Dommer: Mogens Pisk Jensen


Ranch Cutting 2 go


Working ranch horse 2 go


Ranch Trail 2 go


Paddock og camp


Morgenmad lørdag og søndag


Stand plads


+ en person til at passe det hele.Ekstra passer/påhæng 100,- incl


Camp og morgenmad lørdag og søndagBox... 150,-


køje...150,-


Hele hytten...400,-


...Først til mølle..ANKOMST... gerne fredag efter kl 16:00...STÆVNE START KL 11:00...Kræmmerboder åbner når de har lyst...Der vil blive inviteret andre kræmmere og stævnet vil blive annonceret i avisen, i håb om masser af tilskuer, så vi kan få udbredt westernridningen og især Ranch klasserne...Der vil være åbent i cafe´ og madvogn det meste af dagen..TILSKUERE er velkomne der er gratis pakering.Lørdag aften... COWBOY-KRAMME-FEST


..Ta`selv bord med 3 slags kød


..Salat buffet med flute, 3 slags smør og 3 slags dressing


..1/4 sønderjysk kaffebord..


..Hjemmelavet Go´nat SuppeDer vil være lagt linedance gulv i skuret, go musik, hygge lys og meget andet, for at bringe os i den rette stemning.Mød talstærkt op og hjælp os med at gøre MARKEDS STÆVNET til en kanon weekend for os alle.SIDSTE TILMELDINGS FRIST : Mandag d 3 Juli....TILMELDING til Mulle på Tlf 20 76 90 46...MARKEDS-STÆVNE plads :


Jensens cowhouse


Gødsbølskovvej 2, Uhe


7323 Give (Billund)HerligHesteHilsen Mulle..Ps.. vi kan godt bruge et par hjælpere mere og hvis i ikke vil høre på mig, så kan vi også godt bruge en speaker.. kom frit frem...Ingen kommentarer:

Send en kommentar