onsdag den 1. november 2006

Ratata's Reality - Nr. 1

Jeg starter nu Ratata’s Reality op.

Ratata er valgt fordi han er den tro følgesvend til Lucky Luke, han er total naiv (nogen vil kalde ham dum), evig sulten og men engang imellem så redder han faktisk helten specielt når de evige Daltons kommer forbi. Ratata er en hund man kan få til hvad som helst.Ja så har vi rammen om min klumme. Jeg er total begynder indenfor western og det at have en hest. Derfor kan du opleve, at jeg kan skrive om ting, som du måske tænker altså det burde hun da vide noget om! Men nej der er mange ting at finde ud af og det er også en masse som jeg undres over eller vil vide noget mere om. Derfor vil klummen bestå om hvad jeg oplever og jævnligt vil jeg spørge alle jer erfarne om et emne, som jeg så efterfølgende vil skrive noget om – igen set med en begynders øjne…eller rettere sagt Ratatas sans for en tur uden for murene…..Jeg modtager gerne stof fra alle, er du begynder så må du også gerne skrive til mig, der kunne jo været noget jeg havde overset mens jeg tog en lur :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar