onsdag den 13. december 2006

I 2007 afholdes EQUITANA i Essen

Fra den 10. til den 18. marts 2007 åbner EQUITANA igen dørene for hesteelskere over hele verden. Messen afholdes hvert andet år.

Omkring 1.000 heste, 800 udstillere og et 1.klasse show, gør EGUITANA til et hippologisk højdepunkt.Den 15. marts 2007 står messen i westernridningens tegn.Det traditionelle højdepunkt på dagen er ”Pullman Reining Cup” som bliver afviklet i hovedarenaen i hal 6, samt ”Cutting Cup” som bliver afviklet om eftermiddagen, også i hal 6. Her går den Europæiske elite på banen


Til Pullman Reining Cupen går 12 ryttere efter invitation fra NRHA på banen, hvor der skal rides om 10.000,- EUR sponsoreret af Pullmann.Omkring kl. 17 følger Cutting Cup’en.Westernrytterne har hal 7 på Equitana messen, hvor udstillere fra såvel westernudstyrsforretningerne samt diverse westernrelaterede foreninger har deres boder.


I hallens ring vil de forskellige westernracer blive præsenteret. Der vil ligeledes være trail og pleasure clinics med diverse kendte trænere sidst på dagen.


Hver dag fra kl. 18 tilbyder den tyske Quarterforening muligheden for at få et gratis ”testridt” på en Quarter..Westernridning har været med på EQUITANA helt fra starten


En del hesteracer er blevet kendt i Tyskland gennem Equitana messen, herunder også Quarteren, Painten og Appalosaen.


Og westernridningen i Tyskland havde også sit første store gennembrud på verdensmessen for heste.


.


Alan M. Jacob, som importerede den første American Quarter Horse fra USA til Tyskland fremviste sine heste på den første EQUITANA messe i 1972. I de efterfølgende år blev flere westernheste fremvist og de første westernshops havde deres boder på messen.


I 1991 kunne de besøgende opleve reining for første gang i den store ring. 9 ryttere red mod hinanden i den første EQUITANA-Reining-Cup. Vinderen hed dengang Kay Winerich.Kompetencecenter ”hestevelfærd”


Der vil være et nyt kompetencecenter på messen som skal omhandle hestevelfærd, det vil være at finde i hal 1A.


Det vil afdække temaer som også vil være interessant for westernryttere.


Her vil prominente eksperter og trænere dele ud af deres erfaringer


Der vil være praktisk demonstration i rideringen og heldags foredrag til temaerne hestehold, ridemåder og uddannelse. Der vil bla. være et tema omkring sadeltilpasning og det at finde den rigtige sadel til både hest og rytter ”Brennpunkt Sattel”.Video fra Reining Cup 2005(6,4 MB)


Video med highlights fra Equitana 2005 (7,8 MB)


Den officielle trailer til messen fra RH Videoproduktion (8 MB)Kontakt:


EQUITANA Niederlassung der


Reed Exhibitions Deutschland GmbH


Völklinger Str. 4


D - 40219 Düsseldorf


fon +49 (0) 211 90 191 201


fax +49 (0) 211 90 191 143


e-mail info@equitana.de


www.equitana.de(Kilde: Wittelsburger.de)Ingen kommentarer:

Send en kommentar