fredag den 8. december 2006

NY westernklub for Sønderborg og omegn

Nyhedsbrev nr. 1 fra SUWR

Kære Western interesserede



Hermed det første nyhedsbrev fra Saddle Up western riders, den nye westernforening i Ny Sønderborg kommune og omegn.


Foreningen blev stiftet den 4. November 2006 og bestyrelsen konstitueret.


Jeg oplevede den store ære, at blive valgt til President. Det takker jeg mange gange for og lover, at arbejde flittigt sammen med resten af bestyrelsen på at lave en stærk og bredtfavnende forening, med mange gode tilbud til alle westernryttere.



Vi er pt. 17 medlemmer i foreningen, og håber, at der er mange ude omkring der har lyst til at være med i fællesskabet. Se nærmere på vores nye hjemmeside www.saddleupwesternriders.dk


Der medfølger ved indmeldelse foruden medlemskort, streamer med foreningens logo til bilen.



En af vores formålsparagraffer er, at udbrede og synliggøre westernridningen i det sydøstlige Sønderjylland og en af de første tiltag til dette er, at finde en rideklub med tilhørende ridehus, hvor vi kan leje os ind til ”ridsammenaftener” ca. 1 gang om mdr. Desuden vil vi ud og vise flaget på forskellige rideskoler. Endelig skal aviserne også kontaktes, så vi når ud til den brede befolkning.



Vi arbejder også på at få en aftale med en træner i horsemanship til en clinic. Nærmere info om dette senere. Vi har mange andre planer og ideer til arrangementer, clinics og samvær, og de vil blive annonceret på vores hjemmeside og gennem nyhedsbreve.



Vi håber at I har fattet interesse for vores nye westernforening. I er altid velkomne til at kontakte bestyrelsen, både med spørgsmål, gode ideer, ris og ros.



Mange hilsner til jer alle og jeres dejlige heste.



Heidi Jessen


President of


Saddle Up Western Riders


info@saddleupwesternriders.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar