lørdag den 10. marts 2007

Clinic med Katrin Gosch d. 3. og 4. marts

Tekst af: Berit Eriksen og fotos af: Trine Christensen

Fredag ved 16 tiden ankom Chalotte og Janne med deres to vallakker som de første, Krak havde udmærket sig med at sende dem ud på en Grusvej på heden så efter lidt hjælp kunne de finde Billund Ridecenter der ligger naturskønt tilbagetrukket fra offentlig vej og med ro og fred.Hestene blev læsset af, Charlotte og Janne blev meget betaget af den jyske natur og ville straks ud og ride en tur på de 65 tdr. land der høre til centeret, her er etableret lange ridestier. Hestene blev sadlet og af sted var de.Næst ankom Charline og Lene med Lana, hun kom ind i sin boks og de fik læsset alle deres ting af.


Det ville lige gå en god halv time inden de næste kom og vi havde lige tid til at hente gloria. Hun blev stillet i sin boks.Nu ankom Sus og hendes hest blev også stillet i boks, til sidst kom Anne Katrine med Sunshine som også kom på plads i stalden.Da alle heste var redet og kommet på plads kørte vi trætte og sultne hjem til Carsten, der var kørt i forvejen for at forberede maden.


Huset duftede godt af mad og lige pludselig var vi alle meget sultne.


Katrin kom lige da vi skulle til at spise og fik hilst på alle.


Det blev snakket og pjattet. Charline og jeg kørte ud og så til hestene og der var fred og ro.


Trætte og spændte gik vi i seng.Vi startede med at spise morgenmad sammen lørdag på ride centeret, de første der skulle ride var Charline og Sus, de var begge meget spændte på hvad Katrin ville sige til dem om deres heste og ridning fra sidste clinic og sikken forskel, det var tydeligt at begge heste havde gjort kæmpe fremskridt.Godt arbejde piger :-)Næste ryttere på banen var Charlotte og Janne, de rider begge to ældre vallakker, begge heste blev samlet bedre og de fik begge nogle nye værktøjer at arbejde videre med.Sidste hold var Gloria som jeg selv red en smule, herefter overtog Katrin hende.Anne Katrine blev præsenteret til Katrins ”program” og fik meget ros for sin ridning og arbejde med Sunshine.Vi spiste en sen frokost og herefter red alle en gang mere. Vi var færdige med at ride ved syv tiden og meget sultne.Carsten var endnu en gang kørt i forvejen og maden var klar da vi kom hjem. Tror vist jeg kan tale for alle når jeg siger at vi var meget mætte da vi gik i seng.Søndag spiste vi igen sammen om morgnen.Her blev lavet lidt om på rækkefølgen da der var ryttere der ønskede at arbejde med trail, Katrin forklarede hvordan en trail hest rides og trænes, meget interessant at se hvor lidt der skal til for at ændre på hesten, Specielt Charlottes hest der er super til trail viste tydeligt forskel når han fik de rigtige signaler.Dorte kom med hendes smukke to års og han blev sat på stald så han lige kunne falde lidt til inden han skulle i arbejde.Efter frokost valgte Charlotte og Janne at køre hjem over, de var begge trætte og fyldt med nye indtryk.Vi trænede showmanship og Dorte fik arbejdet med hendes to års, det var ikke så meget han havde været med i byen og det var god træning, alle fik nye værktøjer med hjem.Efter alle var taget af sted med hestene, ryddet Carsten, Katrin og jeg op. Ja Katrin gjorde rent på toilettet ingen krukke her :-)Jeg vil gerne sige en stor tak til deltagerne og Katrin. Stor tak til Trine for at du tog dig tid til at komme og fotografere. En tak skal også lyde til de tilskuere der var kommet, nogle meget langt vejs fra.Kæmpe tak til min dejlige Carsten, uden ham var det bare ikke det samme.Carsten og jeg holder clinic med Katrin igen den 28 og 29. april, på www.billundridecenter.dk alle skal være velkommen som tilskuere da vi allerede på nuværende tidspunkt er nok ryttere tilmeldt.
På gensyn til april,


Berit.

www.trine-christensen.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar