søndag den 15. april 2007

Nyhedsbrev nr. 18, 2007 fra DWF

Kære medlemsklubber og ryttere!

Håber alle har haft en god Påske? DWF’s bestyrelse har p.t. fokus på at få Regelbogen for 2007 færdig. Vi har desværre været nød til at investere i nyt programmel for at kunne åbne de mange filer op for at kunne foretage rettelser og opdateringer. Så der arbejdes på højtryk for at få Regelbogen færdig i denne måned.



Ligeledes forventes det, at alle highpoint vindere fra 2006 får deres diplomer i indeværende måned, det lader vente på sig pga. lidt uklarheder i pointfordelingen og tilbagemeldingerne fra nogle klubber, men nu ser det ud til at være styr på det.



I forbindelse med det forestående Rodeo-show i København er DWF’s bestyrelses holdning, at DWF selvfølgelig er imod dyremishandling, men da ingen reelt ved, hvad indholdet i showet er eller bliver, kan man jo ikke tage stilling til det danske show – før det har været afholdt. Vi ved dog, at arrangørerne har brugt mere end et år på at planlægge det, og har søgt myndighederne om tilladelser og udtalelser – alt er i orden ifølge dansk lovgivning!



Showsæsonen nærmer sig – så vi håber i alle vil deltage i så mange shows som muligt!



Endnu en klub har søgt om optagelse under DWF og det er HCWR – velkommen til jer!




Med venlig hilsen



Poul Wienecke


Formand, DWF



Ingen kommentarer:

Send en kommentar