tirsdag den 8. maj 2007

Skoning med Sliders og Shiatsu 2-3 juni

HUSK tilmelding til smede-kursus og/eller skoning af dine heste senest d. 25/5.

Læs tidligere indlæg HERSammen med smeden Michele kommer også Sergio fra Italien.


Sergio er uddannet Shiatsu-massør, og du har mulighed for at prøve en behandling i weekenden under eller efter smede-kurset.


Behandlingen vil foregå i et værelse i hovedhuset i fred og ro fra heste og mennesker. En behandling koster dkr 225 og varer 45-60 minutter.


Du kan læse mere om Shiatsu på www.zen-shiatsu.dk hvorfra flg beskrivelse kommer, og på www.shiatsu-institut.dk." Shiatsu er en gammelkendt healingmassage fra Japan. Direkte oversat betyder Shiatsu fingertryk. Som oftest er det dog hele håndfladen, der bruges til at udøve tryk med mod din ryg, arme eller ben. Hvad og hvordan der skal behandles varierer fra person til person. Derfor tager en Shiatsu behandling altid sit udgangspunkt i din aktuelle helbredstilstand. Som behandlingsform er Shiatsu i familie med akupunktur og minder ved første øjekast lidt om massage i sin udførelse. Forskellen fra akupunktur ligger i metoden, der bruges til at stimulere og styrke kroppen. Hvor der i traditionel massage bruges olie og meget dynamiske berøringsteknikker, udføres Shiatsu udenpå tøjet og med et mere stille og dybdegående tryk. "
Vi ses, mange hilsner


Lone


Ingen kommentarer:

Send en kommentar