onsdag den 9. maj 2007

JUWR - Real Cowboy Race

Har du mod på at prøve:

-noget nyt ?


-noget sjovt ?


-noget anderledes ?


-noget ”vildt” ?


-og grænseoverskridende for rytter og hestKom og vær` med til at gøre denne nye disciplin til en succes.JUWR arrangerer Real Cowboy Race (RCR) i forbindelse med Landsskuet i Herning d 5-7/7-07.Det er ny disciplin i DK, det går i hovedtræk ud på at gennemføre nogle udvalgte øvelser/forhindringer på tid og bedømt på udførslen. Man skal ride 2 go´s (en fredag og en lørdag), den samlede hurtigste / bedste ekvipage vinder.


Torsdag aften vil der blive mulighed for kort at teste banen.Så kom i gang med at træne hesten til vand, plast, lasso og masser andre specielle ting.Der vil komme et link på www.juwr.dk hvor man kan få en idé om hvad det går ud på, samt printe en tilmeldingsblanket.Dommer : Conny M. Nielsen


Showmanager : Morten Søby (40681973), Ørumvej 128, 8721 Daugård.


Soebys-planbyg@image.dkTilmelding med samtidig betaling senest d. 1/6-07 af hensyn til at vi skal hurtigst muligt melde til Landskuet hvor mange bokse vi skal bruge.


Landsskuet sender girokort på camping, da den skal betales særskilt.


Betaling på check eller kontonr. : 9877 4789170223Pris : 300 dkr. / ekvipage


500 dkr. / boks


365 dkr. / camping excl strøm


495 dkr. / camping incl strømDer er checkin for heste d. 4/7 fra kl. 14 – 21, ankomst derefter er egenbetaling. Alle dyr skal dyrlæge checkes inden de får adgang til pladsen.


Husk vaccinationsattest, ellers ingen adgang ! ! ! ! !Hent tilmeldingsblanket HER (PDF-format)Ingen kommentarer:

Send en kommentar