onsdag den 23. maj 2007

Stor dansk deltagelse ved Svensk stævne

Danske Reiningryttere rendte med flere placeringer ved weekendens stævne i Bökeberg, Sverige.

Med en Open klasse der præmierede de placerede med mere end 50.000,- samt gode pengepræmier i alle NRHA klasser, store bronze trofæer, 4 hjuls trukne motorcykler og en enkelt Audi samt mange gode præmier, trak stævnet i Sverige mere end 60 ekvipager fra Danmark.

I reiningdisciplinen var deltagerantallet fra Danmark oppe på 10-15 ekvipager.

Pernille Bendix og ”Tivios Peppy Badger” viste rigtige gode takter i flere klasser og sluttede med at høste en rigtig flot placering i lørdagens Open klasse, der løb samtidig med den største publikumssucces ”Lawson Trophy klassen”. Deres score var 70,5.

Patrick Capobianco og hans showhoppe Impressive Majority vandt overlegent Youth klassen med en score på 71.

Også Sanne Skovrider med Okie Little Okie hev sløjfer med hjem. Det blev til en sejr i stævnets Open Jackpot med en score på 70,5. Samt en flot score på 71 i klasserne NRHA Limited Non-Pro og AA Amateur, som i begge klasser også udløste en første plads.

Ud over disse blev også mange andre placeringer fra 3.-9. plads, uddelt til de danske ekvipager.